AMD Athlon 64 3200+ "Core?" - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-28-2005, 09:43 PM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Mar 2005
Location: Illinois
Posts: 609
Default AMD Athlon 64 3200+ "Core?"

Ok guys, off of www.tigerdirect.com they have 2 models of the 3200+ if my guess if correct I think that one is a "Winchester" and one if a "Venice" which is the better/newer core to get. I am getting one for sure I just am not sure which core to get they are both the same price. They do not say the core though under the information. The codename isn't listed. If you want to check it out go to www.tigerdirect.com under cpus I couldn't find nothing. Anyway I just wanted some pros/cons of each or some info. Thanks a lot.
__________________

__________________

•AMD 8120 @ 3.8Ghz
•CoolerMaster Hyper212 EVO
•MSI 970A G46
•8GB Dual-Channel 1600Mhz DDR3 Corsair Vengeance
•eVGA 660 GTX Ti
•128gb Samsung 830 SSD (OS, Games)
•2TB Seagate 7200rpm 64mb Barracuda SATA6GB's
•640gb WD (Cavier Blue)
•CoolerMaster HAF-X
AuThoRitY is offline  
Old 06-28-2005, 09:45 PM   #2 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8,013
Send a message via AIM to DJ-CHRIS
Default

Venice run up to -100celcious, feature SSE3 instructions, overclock better and cost around 5$ more.

Get your CPU's to newegg.com

If you want to know why, go to resellerratings.com type in tigerdirect and newegg
__________________

DJ-CHRIS is offline  
Old 06-28-2005, 09:49 PM   #3 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Dec 2004
Location: Canada
Posts: 3,790
Default

Please search for such answers.

http://www.techist.com/showthread.ph...81s#post446381
__________________
Intel C2D E6320 / AMD Athlon X2 3800+
Gigabyte 965P DS3 / DFI nF4 Ultra-D
2GB OCZ Gold PC2-6400 / 2GB OCZ Gold PC4000
eVGA 8800GTS 320MB / eVGA 6800GS 256MB
150GB Raptor / 74GB Raptor
2x500GB / 320GB
OCZ GameXStreme 850w / OCZ StealthXStream 600w
gaara is offline  
Old 06-28-2005, 09:54 PM   #4 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Mar 2005
Location: Illinois
Posts: 609
Default

Ok thanks guys. The outlet store is like 1/2 hour away from me thats why I'm getting from tiger.. I know a lot of staff there. And I dont like waiting for shipping. Thanks for the input though.
__________________

•AMD 8120 @ 3.8Ghz
•CoolerMaster Hyper212 EVO
•MSI 970A G46
•8GB Dual-Channel 1600Mhz DDR3 Corsair Vengeance
•eVGA 660 GTX Ti
•128gb Samsung 830 SSD (OS, Games)
•2TB Seagate 7200rpm 64mb Barracuda SATA6GB's
•640gb WD (Cavier Blue)
•CoolerMaster HAF-X
AuThoRitY is offline  
Old 06-28-2005, 09:57 PM   #5 (permalink)
Banned
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 730
Send a message via AIM to burned-ati Send a message via Yahoo to burned-ati
Default

dude go with newegg tigerdirect is out of there minds newegg is cheap oh yea go with venice you can overclock the capicitor juice out of that baby!
burned-ati is offline  
Old 06-28-2005, 09:58 PM   #6 (permalink)
Banned
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 730
Send a message via AIM to burned-ati Send a message via Yahoo to burned-ati
Default

newegg ships in like 2 days to if u cant wait 2 days for a good deal lol u cant wait a half hour
burned-ati is offline  
Old 06-28-2005, 10:05 PM   #7 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Mar 2005
Location: Illinois
Posts: 609
Default

lol. FINE i'll go with newegg. =]
__________________

•AMD 8120 @ 3.8Ghz
•CoolerMaster Hyper212 EVO
•MSI 970A G46
•8GB Dual-Channel 1600Mhz DDR3 Corsair Vengeance
•eVGA 660 GTX Ti
•128gb Samsung 830 SSD (OS, Games)
•2TB Seagate 7200rpm 64mb Barracuda SATA6GB's
•640gb WD (Cavier Blue)
•CoolerMaster HAF-X
AuThoRitY is offline  
Old 06-28-2005, 10:24 PM   #8 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 2,433
Default

I read ur other post about comp problems, and u said u have an XP CPU ATM. That is a Socket A. The curren A64s are Socket 939. The twon arent compatible. If u want an A64, u need a new mobo
__________________





-AMD Athlon 64 3200+ Winchestor
-MSI K8N Neo4-F
-Sapphire Radeon X850 XT
-2x 1024 Corsair XMS Pro

<form action=\"http://www.srsyo.org/tfsearch.php\" method=\"get\">
<input type=\"text\" name=\"search\"><input type=\"submit\" name=\"submit\" value="Search!"></form> Search TF before you post!
dhw200 is offline  
Old 06-28-2005, 10:35 PM   #9 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jan 2005
Location: Delaware
Posts: 3,475
Default

Venice
turtile is offline  
Old 06-28-2005, 10:39 PM   #10 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Mar 2005
Location: Illinois
Posts: 609
Default

rofl im building another system the prob is on my old system... lol i know bro i aint that dumb =]
__________________

__________________

•AMD 8120 @ 3.8Ghz
•CoolerMaster Hyper212 EVO
•MSI 970A G46
•8GB Dual-Channel 1600Mhz DDR3 Corsair Vengeance
•eVGA 660 GTX Ti
•128gb Samsung 830 SSD (OS, Games)
•2TB Seagate 7200rpm 64mb Barracuda SATA6GB's
•640gb WD (Cavier Blue)
•CoolerMaster HAF-X
AuThoRitY is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:36 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.