A7n8x-e deluxe mobo prob - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-09-2004, 11:07 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 16
Unhappy A7n8x-e deluxe mobo prob

Ok I have:

2800+ xp
512 mb ram
200 gb hd
9600 xt ATI

Now i am trying to install XP Pro on my computer (fresh install)
First it was giving me:

BIOS is not ACPI compliant

So I updated to the most recent BIOS

Then, I got:

DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL

So i went to the PNP/PCI management in BIOS and restricted all IRQ's.

So now i have XP loaded on the computer, but I can not get the PCI cards to work (802.11b card and modem and NIC). It knows they are in the computer, but will not work even with the newest drivers (it says something bout a code 10 in the device manager)

DOES NE1 HAVE NE SUGGESTIONS? I'VE BEEN FIGHTING WITH THIS COMPUTER FOR BOUT 2 WEEKS. ALSO THIS IS THE THIRD COMPUTER I HAVE EVER BUILT (THE OTHER TWO, WERE SO EASY)

THANK YOU
archmotel is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:14 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.