Zalman Heatsink Not working??? - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-24-2007, 12:26 PM   #21 (permalink)
Ultra Techie
 
AMDSCOrPiO's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 613
Default Re: Zalman Heatsink Not working???

anyone?
__________________

__________________
AMDSCOrPiO is offline  
Old 06-24-2007, 02:54 PM   #22 (permalink)
I know <html>, do you?
 
SYL\X/3K's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: 127.0.0.1
Posts: 1,646
Send a message via AIM to SYL\X/3K Send a message via Yahoo to SYL\X/3K
Default Re: Zalman Heatsink Not working???

its ok if you put a little 2 much paste on , i did that too and the temps were like 6*C hotter but i just let it settle in and it dropped like 10*C giving me good temps
__________________

__________________
P3 Setup- Intel 1.0ghz , 512Mb SDRAM , ATI 9200 128MB, 2x 40GB HD, Asus CUSL-LV

.....:::::POST Troubleshooting Steps.___.My Rig.___.Memory Test:::::.....
SYL\X/3K is offline  
Old 06-24-2007, 08:46 PM   #23 (permalink)
Ultra Techie
 
AMDSCOrPiO's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 613
Default Re: Zalman Heatsink Not working???

well i just took it off... im gonna sell it to my friend for full price so theres no loss... i need good cooling now cause im overclocked
__________________
AMDSCOrPiO is offline  
Old 06-24-2007, 08:48 PM   #24 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: Zalman Heatsink Not working???

tuniq tower
__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Old 06-24-2007, 09:32 PM   #25 (permalink)
Custom User Title
 
decibaL's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 341
Default Re: Zalman Heatsink Not working???

Quote:
Originally Posted by AMDSCOrPiO View Post
well i just took it off... im gonna sell it to my friend for full price so theres no loss... i need good cooling now cause im overclocked
lol good friend you are =P
__________________

decibaL is offline  
Old 06-25-2007, 11:38 AM   #26 (permalink)
Super Techie
 
nu2duo's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Neza
Posts: 423
Thumbs down Re: Zalman Heatsink Not working???

Quote:
Originally Posted by AMDSCOrPiO View Post
well i just took it off... im gonna sell it to my friend for full price so theres no loss... i need good cooling now cause im overclocked
I know exactly how you feel. I recently installed an AC Freezer 7 pro on my e660 and the same shi+. My temps started to idle at 46c...then 50c....so I waited to see if it would drop back to 46c...nope! I restarted and still high temps. I also used as5...reapplied smaller amount and same temps.

IMO, both of us got a lemon. I'm currently using stock hsf and oc'd to 3.42.

Anyway, I don't blame you for selling it as I've already listed mine on ebay.
Good luck
__________________
e6600@3.1 24/7 w/stock cooling. 2g Transcend Memory
3 hd's, 80-XP Pro, 500 and 320-Apps,Pics, Music, Videos
ATI Radeon HD 3450 512MB-I DON'T GAME!
Ultra PS, Ultra Mid Tower Case
Lite-on internal DVD-R, Samsung Lite-Scribe Ext. DVD-R
2 Acer 19" widescreen LCD's. For HTPC Olevia 32" LCD
nu2duo is offline  
Old 06-26-2007, 11:20 PM   #27 (permalink)
Ultra Techie
 
AMDSCOrPiO's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 613
Default Re: Zalman Heatsink Not working???

what do you guys think of this one....
COOLING
do you think ill get better results?
__________________
AMDSCOrPiO is offline  
Old 06-27-2007, 03:57 PM   #28 (permalink)
I know <html>, do you?
 
SYL\X/3K's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: 127.0.0.1
Posts: 1,646
Send a message via AIM to SYL\X/3K Send a message via Yahoo to SYL\X/3K
Default Re: Zalman Heatsink Not working???

ask bmxfreakrider he has that heatsink, looks chunky but good
__________________

__________________
P3 Setup- Intel 1.0ghz , 512Mb SDRAM , ATI 9200 128MB, 2x 40GB HD, Asus CUSL-LV

.....:::::POST Troubleshooting Steps.___.My Rig.___.Memory Test:::::.....
SYL\X/3K is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Zalman HeatSink for OC'ing??? shan1784 Overclocking and Modding 6 06-13-2007 10:14 PM
New Sony DVD's Not Working kfc469 New Technology and Products 2 05-28-2007 11:39 AM
Network connection stopped working!? farmboy1984 Hardware Repairs and Troubleshooting 4 04-28-2007 05:31 PM
Sound not working techn00bie Computer Audio and Multimedia 0 04-11-2007 09:33 AM
Cable connection not working. lalala123 Computer Networking and Internet Hardware 6 04-10-2007 01:25 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.