Tv Tuner... - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-12-2006, 07:00 PM   #1 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 1,567
Send a message via AIM to massacreinfallx
Default Tv Tuner...

Okay so i installed my tv tuner and everything but i cant get the sound to work right. I tryed everything i know of but it still wont work. any ideas? i had it working on my old computer with just the switching of a few wires around but i cant seem to get it on this comp.

any ideas?
__________________

massacreinfallx is offline  
Old 08-12-2006, 07:12 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 1,243
Send a message via AIM to CrAzY_GaMeR_07
Default

dont you need a cord going from the tunner to your sound card?

thats what fixed mine
__________________

__________________
CrAzY_GaMeR_07 is offline  
Old 08-12-2006, 07:14 PM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,909
Send a message via AIM to jcortes
Default

ya make sure that your tuner has audio going to it from the sound card
__________________

AIM = jcortestechhelp
jcortes is offline  
Old 08-12-2006, 08:04 PM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 1,567
Send a message via AIM to massacreinfallx
Default

Quote:
Originally posted by CrAzY_GaMeR_07
dont you need a cord going from the tunner to your sound card?

thats what fixed mine
does the cord go from the green slot on the sound card to the green slot on the tv tuner?
massacreinfallx is offline  
Old 08-12-2006, 08:07 PM   #5 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,909
Send a message via AIM to jcortes
Default

all depends what sound card and tv tuner you have post that information. but if they look like they go together , same pin number and layou , then why not try it . but post the soundcard and tv tuner info .
__________________

AIM = jcortestechhelp
jcortes is offline  
Old 08-12-2006, 08:13 PM   #6 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 1,567
Send a message via AIM to massacreinfallx
Default

nvm i got the tuner to work but they dont seem to want to work together. like if the tuner works my music wont lol

whatever. its a soundblaster 4

not sure about the tuner.
__________________

massacreinfallx is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:22 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.