not seeing secondary HD since replacing CMOS battery - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-20-2011, 09:19 PM   #11 (permalink)
True Techie
 
Digerati's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Nebraska, USA
Posts: 239
Default Re: not seeing secondary HD since replacing CMOS battery

Boot into the BIOS setup menu and make sure you can see all the drives correctly and date and time are correct too. Make sure to save and exit. Then see what happens.
__________________

__________________
Bill (AFE7Ret)
Freedom is NOT Free!
MS MVP Windows Expert-IT Pro, Engineering 2007 - 2014

Heat is the bane of all electronics!

─────────────────────
Digerati is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
cmos battery Gems48 Monitors, Printers and Peripherals 4 02-20-2005 12:59 PM
TheMajorMMX R.I.P :-( Or do I need a new CMOS Battery? TheMajor Monitors, Printers and Peripherals 13 12-22-2004 02:01 AM
CMOS battery 24giovanni Monitors, Printers and Peripherals 5 12-01-2004 02:05 AM
CMOS battery 24giovanni Monitors, Printers and Peripherals 5 11-25-2004 03:10 AM
cmos battery low linux1880 Monitors, Printers and Peripherals 1 05-20-2004 05:18 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:02 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.