Need help please - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 12-04-2006, 09:57 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Dec 2006
Posts: 1
Thumbs up Need help please

I installed an anti-spyware program on my computer but didn't like it so I uninstalled it. I don't think it uninstalled correctly when I tried to uninstall. Whenever I try to right click something it gives me two messages, one saying please wait while windows configures freedom(that is the name of the program that I had tried to uninstall). The second message it gives me is, the feature you are trying to use is on a network source that is unavailable. I don't know if this helps but im pretty much a computer novice so I would really appreciate the help.

skooter0702 is offline  
Old 12-04-2006, 10:27 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
brinks's Avatar
Join Date: Sep 2004
Location: Canada
Posts: 1,144

Try installing it again, then uninstall.

brinks is offline  
Old 12-05-2006, 10:20 AM   #3 (permalink)
Repeat Offender
superdave1984's Avatar
Join Date: Aug 2006
Location: South Fulton, TN
Posts: 1,980

You may need to go into the registry and delete the keys that it left. Then search your HD for any files and folders it left behind and delete them as well. Be sure to back up the registry before messing around in there. Also, click start, run and in the box type msconfig. Look at the startup tab and see if it is trying to run on startup. If so, uncheck it, close msconfig and reboot. It will pop a box up when it comes back on and you can check the box to not see it again. You may also have to disable it in your system by right clicking my computer, select manage, the services. Find it and disable it.
Change the world. Of one person. Today.

If your equation requires either a complex combination of variables to get the desired result OR you can't seem to get the result regardless of the ain't your variables, it's your constant.
superdave1984 is offline  
Old 12-05-2006, 11:46 AM   #4 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Aug 2006
Posts: 10

Assuming your Windows, you could run a system restore. That will remove the program. Then you could use a registry editor, I recommend ccleaner, to clear out any registry values it might have left behind.

If you cant system restore, check to see if it is still installed by clicking start > control panel > add/remove programs. If its still in there, try reinstalling and uninstall, like Brinks said. But most likely your problem is in your registry, so try ccleaner, I love it.

Here's a link if you wanna download it:
chronovorous is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:50 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.