Modem Driver Problem - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-20-2005, 04:41 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 5
Send a message via AIM to Twan
Default Modem Driver Problem

Hello! I just got this modem from a friend. Here's what I got:
http://cgi.ebay.com/Smart-DSL-V90-Mo...QQcmdZViewItem

I have an IBM PC that was custom made but IBM is the original brand and stuff.

Well anyway I was not able to install the drivers for it. After I put it in PCI slot 2 it couldn't auto-read and install. I'm on XP Pro SP2. I went to this site: http://members.driverguide.com/drive...512&from_ums=1

And downloaded the driver.

I have 2 computers, and on both whenever I try installing this driver it says:
A problem was found when trying to: find the ports INF file. Please correct the problem and run setup again.

Then it forces me to close. I know this isn't related to my computer upstairs or nothing because the computer downstairs gets the same error. Upstairs is an IBM, downstairs is an HP.


What is wrong?????

Thanks in advance.
__________________

Twan is offline  
Old 09-20-2005, 05:00 PM   #2 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 5
Send a message via AIM to Twan
Default

Please help. I hate to bump this but it's very important to me.
__________________

Twan is offline  
Old 09-20-2005, 05:39 PM   #3 (permalink)
Lord Techie
 
Hefemeister's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Sweden
Posts: 9,093
Default

link does not work what modem is it?
__________________
ASUS P6T Deluxe V2 :: INTEL i7 920 @3.4 :: XFX GTX260 :: 6gb Corsair 1600 :: Corsair 750TX :: TRUE 120 :: Samsung T240 24" :: Windows 7 X64

I do not accept support questions via PM

"Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety."
Hefemeister is offline  
Old 09-20-2005, 06:14 PM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 5
Send a message via AIM to Twan
Default

Lucent 1690A Model 90094

Please help!
Twan is offline  
Old 09-20-2005, 06:40 PM   #5 (permalink)
Lord Techie
 
Hefemeister's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Sweden
Posts: 9,093
Default

think this is the one.
http://www.agere.com/entnet/modem_driver2.html
__________________
ASUS P6T Deluxe V2 :: INTEL i7 920 @3.4 :: XFX GTX260 :: 6gb Corsair 1600 :: Corsair 750TX :: TRUE 120 :: Samsung T240 24" :: Windows 7 X64

I do not accept support questions via PM

"Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety."
Hefemeister is offline  
Old 09-21-2005, 12:32 PM   #6 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 5
Send a message via AIM to Twan
Default

Nope
Nothin
Twan is offline  
Old 09-21-2005, 01:38 PM   #7 (permalink)
BVR
Junior Techie
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 74
Default

Try driversguide.com driver tool. it scans for missings drivers and than tells you which drivers you need and where to get them.
__________________

__________________
CompTIA A+
CompTIA Net+
MCP 2000
BVR is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:44 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.