mad problem! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-07-2006, 02:54 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 30
Default mad problem!

After awhile of being on my computer the monitor goes to power saving mode even though my computer is still on and then the computer starts to beap and then the internal sound on my computer says system memory check or something this is the error i get from windows

C:\WINDOWS\Minidump\Mini060606-03.dmp
C:\DOCUME~1\Ao\LOCALS~1\Temp\WER1.tmp.dir00\sysdat a.xml
__________________

funami is offline  
Old 06-07-2006, 04:08 AM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

go into your BIOS and disable standby

reboot your computer, and on startup, it will say "press X to enter setup"
(where X is the key you have to press, usually it is F1 or del)
it will be under power options. on most BIOS's, you change options using + and - keys
__________________

__________________
Apokalipse is offline  
Old 06-07-2006, 05:54 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 30
Default

your crazy man i didnt see no x or any standby in my bios but the good news is i think it was a just a 6/6/06 bug the devil cursed my computer with ha cuz it started happening that morning and ended like 2 o clock last night
funami is offline  
Old 06-07-2006, 11:42 PM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 30
Default

NM it all ran fine till i posted then it started doing it again and sometimes when i turn it off or restart it, it wont boot up it will turn on but wont boot up.
funami is offline  
Old 06-08-2006, 05:15 AM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 30
Default

No one can help me with this problem? arent you guys supposed to know about this kinda stuff?
funami is offline  
Old 06-08-2006, 12:09 PM   #6 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 1,446
Send a message via AIM to Alex81388
Default

First of all, I think you're infected with something, but lets fix standby first.

We will need the specs on your computer, including the version of windows (with what service packs) you are running.

If this is a custom built computer, a BIOS revision would help too.

(on another note - try F11 for bios)

And watch how you talk to people around here, you don't have to get get free support. You can always call in for 40 bucks in hour over the phone
__________________
Sig removed due to foul language. Please read the rules regarding the allowable content of sigs before reposting your COMPLIANT sig.
~Trotter
4/21/06
Alex81388 is offline  
Old 06-08-2006, 07:42 PM   #7 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 30
Default

I dont know what the standby thing is... My comp is custom built specs are in sig and I was running windows xp with sp2 when this started but i reformatted so it's sp1 now. I dont think it is a virus or anyhting cuz i reformatted and i still have the same problem. I push del to boot into bios.
__________________

funami is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.