Keep Losing LAN Driver - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-26-2009, 11:55 AM   #11 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2009
Location: Nebraska
Posts: 25
Default Re: Keep Losing LAN Driver

Quote:
Originally Posted by leonardmp92 View Post
S5874.

I cant even get the computer to provide me any info on the LAN NIC. I will need to find it somewhere else.
GOTO: Model Content Page

Its a realtek LAN adapter. BUT it doesn't list a detailed spec for it. BUt it has a driver download under the download tab. Click on the second page of the downloads and it should be a short way down the list. "Realteck Lan Driver for..... " is the title.

Get it. Download it install restart. do it
__________________

LastKnownUser is offline  
Old 05-01-2009, 05:42 PM   #12 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 602
Default Re: Keep Losing LAN Driver

Hello, that site you mentioned doesnt go to the LAN driver, not sure what it goes to. I believe I have downloaded and installed the latest driver, then restart and still nothing happens. I dont want to have to re-install the entire Vista OS for this...

Thanks.
__________________

__________________
-AMD Phenon X2 555
-Gigabyte GA-880GA-UD3H
-Western Digital Caviar RE WD2500YD 250GB 7200 RPM 16MB Cache Serial ATA150
-Patriot Sector 5 DDR3-1333 (4GB)
-Rosewill 500W PSU
leonardmp92 is offline  
Old 05-02-2009, 08:01 AM   #13 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 602
Default Re: Keep Losing LAN Driver

I even tried going back to my recovery disk and try to load the drivers, didnt work. Tried to restore, didnt work. I wonder if this is a malware issue?

Any help? Thanks.
__________________
-AMD Phenon X2 555
-Gigabyte GA-880GA-UD3H
-Western Digital Caviar RE WD2500YD 250GB 7200 RPM 16MB Cache Serial ATA150
-Patriot Sector 5 DDR3-1333 (4GB)
-Rosewill 500W PSU
leonardmp92 is offline  
Old 05-02-2009, 08:12 AM   #14 (permalink)
Lord Techie
 
Hefemeister's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Sweden
Posts: 9,093
Default Re: Keep Losing LAN Driver

try this link.

Model Content Page

click downloads

go to page 2 and get this driver.
06-27-2008
Driver
LAN
RealTek LAN Driver for Windows Vista (32/64bit) (v6.205.403.2008 r3; 06-16-2008; 6M
__________________
ASUS P6T Deluxe V2 :: INTEL i7 920 @3.4 :: XFX GTX260 :: 6gb Corsair 1600 :: Corsair 750TX :: TRUE 120 :: Samsung T240 24" :: Windows 7 X64

I do not accept support questions via PM

"Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety."
Hefemeister is offline  
Old 05-02-2009, 08:35 AM   #15 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 602
Default

Thanks...already tried that, doesnt work. It installs it, then nothing happens, cant see it in the device mgr, also cant see in Everest, doesnt even show that I have a LAN card...

Also, for some reason, I see the driver in the programs menu, but I cant install it? Can I get rid of existing driver through the registry?
__________________

__________________
-AMD Phenon X2 555
-Gigabyte GA-880GA-UD3H
-Western Digital Caviar RE WD2500YD 250GB 7200 RPM 16MB Cache Serial ATA150
-Patriot Sector 5 DDR3-1333 (4GB)
-Rosewill 500W PSU
leonardmp92 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ATI 4870 X2 problems, too Monkworks Hardware Repairs and Troubleshooting 1 03-17-2009 10:57 PM
Wake-on-lan issues, XP Pro, Dell Dimension 2350.. just4747 Computer Networking and Internet Hardware 50 02-20-2009 12:00 PM
Microsoft Visual c++ error GG1972 Hardware Repairs and Troubleshooting 3 02-13-2009 10:52 PM
about changing motherboards rfv92 System Upgrades 4 01-01-2009 03:29 AM
Please Analyse, ethernet controller no longer working...[P] djmaddogfreak HijackThis Logs (finished) 16 07-04-2008 10:05 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.