Help with my monitor please. - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-12-2010, 08:03 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 21
Default Help with my monitor please.

Wasn't sure where to post this so put it here, my apologies if this is the wrong section but anyway i have noticed these lines going from left to right, its like someone has virtually smudged my pixels, could you please help me, thank you.
Not sure if you guys can see this on that screenshot, if it looks perfectly fine please let me know.

__________________

Optimus GriimE is offline  
Old 02-12-2010, 08:09 PM   #2 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 21
Default Re: Help with my monitor please.

nevermind, i think my vga cable may of been loose.
__________________

Optimus GriimE is offline  
Old 02-12-2010, 08:09 PM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
joelm3103's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: -Trinidad- and Tobago, Caribbean.
Posts: 1,750
Default Re: Help with my monitor please.

Can't really see the problem from the screenshot posted. If it's about the black lines on top (which looks like someone's signature) then maybe it is, or maybe it's the page itself. Has this been happening without opening any programs (showing on the desktop itself)?

Edit: Seems you found your prob, post back if it's all good now lol.
__________________
Need to update my siggy!
joelm3103 is offline  
Old 02-12-2010, 08:12 PM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 21
Default Re: Help with my monitor please.

Yeh seems to have fixed it mate, thanks anyway
Optimus GriimE is offline  
Old 02-12-2010, 08:13 PM   #5 (permalink)
Monster Techie
 
joelm3103's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: -Trinidad- and Tobago, Caribbean.
Posts: 1,750
Default Re: Help with my monitor please.

Quote:
Originally Posted by Optimus GriimE View Post
Yeh seems to have fixed it mate, thanks anyway
Congrats and no prob .
__________________
Need to update my siggy!
joelm3103 is offline  
Old 02-12-2010, 08:16 PM   #6 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 21
Default Re: Help with my monitor please.

There may be one thing you can help me with tho, i have an acer aspire m3802 and im looking to upgrade the graphics card but not sure if ill need a better power supply or not, if i got one it would probably be something like the ATI radeon 4800 series or something a bit less.
Optimus GriimE is offline  
Old 02-12-2010, 08:17 PM   #7 (permalink)
Monster Techie
 
joelm3103's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: -Trinidad- and Tobago, Caribbean.
Posts: 1,750
Default Re: Help with my monitor please.

I'm not too good in the hardware requirement field, but I'll have it checked for you .

Edit: Can you post your current setup?

Edit 2: My help is here, MoM to the rescue!
__________________
Need to update my siggy!
joelm3103 is offline  
Old 02-12-2010, 08:22 PM   #8 (permalink)
Techie Beyond Description
 
MindoverMaster's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: /home
Posts: 12,212
Send a message via MSN to MindoverMaster
Default Re: Help with my monitor please.

What wattage is your current PSU? And the rest of your setup? I'm not sure about the Ati side, but something like a Nvidia 8800GT should be good.
__________________
Neowin.net Steam Account
MindoverMaster is offline  
Old 02-12-2010, 08:35 PM   #9 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 21
Default Re: Help with my monitor please.

Not sure how to get my psu wattage but i think it is around 300 but im not entirely sure

Quad core processor 2.5ghz (not overclocked)
6gb ddr2
ati radeon 4350
Optimus GriimE is offline  
Old 02-12-2010, 09:09 PM   #10 (permalink)
Techie Beyond Description
 
MindoverMaster's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: /home
Posts: 12,212
Send a message via MSN to MindoverMaster
Default Re: Help with my monitor please.

You open your case, and there should be a sticker on the side of the PSU, it will tell you what wattage you have.
__________________

__________________
Neowin.net Steam Account
MindoverMaster is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.