Built comp, OS error - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-20-2005, 09:01 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 83
Default Built comp, OS error

__________________

__________________
Pentium 4 3.0 ghz
nvidia 7900gt 265mb video card
200gig HD
2 gigs of ddr (3200) ram
heifsin85 is offline  
Old 09-20-2005, 10:46 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 1,319
Default

what type of OS error are u getting ??
__________________

__________________

Avalanch3 is offline  
Old 09-21-2005, 12:48 PM   #3 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 2,172
Send a message via AIM to Win2kpatcher
Default

Yes more info please
Win2kpatcher is offline  
Old 09-21-2005, 12:50 PM   #4 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 83
Default

oh sorry, i moved this into windows section. for some reason, i couldnt deleat the post, so i just deleated the typing lol, so it would die out
__________________
Pentium 4 3.0 ghz
nvidia 7900gt 265mb video card
200gig HD
2 gigs of ddr (3200) ram
heifsin85 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:18 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.