What ram will give me a 5.9 on Vista index? - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-14-2008, 09:36 AM   #21 (permalink)
Master Techie
 
baron5's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Australia
Posts: 2,984
Default Re: What ram will give me a 5.9 on Vista index?

dont nvidia have rigged drivers for 3dmark now anyway?
__________________

__________________
<<<Please give me Rep if I have helped you<<<

I7 930 @ 4GHz : Noctua D-14
Gigabyte X58A-UD7 : Asus GTX 480
G.Skill Trident 1600MHz 6-8-7-18 : Samsung F3 1TB
OCZ Vertex 2 50GB : Silverstone RV02 Case
Silverstone Strider Plus 1Kw : Sony DRU-870s Optical
Samsung P2350 Monito
r

baron5 is offline  
Old 08-14-2008, 12:51 PM   #22 (permalink)
Over and Above Person
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 714
Send a message via MSN to Ric0h
Default Re: What ram will give me a 5.9 on Vista index?

How much do I set my timing? Last time I tried overclocking ram it did not work. Cause it was like blocked.

How do I change my index score to whaterver I want?
__________________

__________________
ANTEC 900: Gigabyte Ga-Ep35-DS3P : THERMALTAKE (700 watts) :
4 GB G.SKILL 1000 mhz Intel Quad Core (Q6600)
ATI 4870 ARTIC COOLER FAN
WD 640 and 22x DVD burner
Ric0h is offline  
Old 08-14-2008, 08:19 PM   #23 (permalink)
I feel funny...
 
thirdshiftdj's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Lowell,Ma
Posts: 3,808
Send a message via AIM to thirdshiftdj
Default Re: What ram will give me a 5.9 on Vista index?

press ctrl+f1 to unlock memory settings in bios
__________________

__________________
NUFFIN!
thirdshiftdj is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Windows Vista SP1 Download Osiris Microsoft Windows and Software 42 03-22-2008 04:23 AM
4 GB RAM for: Vista 32-bit Home Premium, Gaming, Video-editing? jeller New Systems | Building and Buying 12 02-11-2008 10:32 PM
Vista doesn't show what processor i have and how much ram i have Pureblood Microsoft Windows and Software 7 11-06-2007 03:28 PM
Vista on 512MB ram is great for... peterhuang913 Monitors, Printers and Peripherals 3 10-27-2007 02:51 PM
10 Reasons You Don't Need Vista Today Cyber.Logan New Systems | Building and Buying 47 08-15-2007 05:31 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.