Vid card issues... - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-05-2006, 03:14 AM   #11 (permalink)
MetalHead Techie
 
mole1135's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 347
Send a message via AIM to mole1135 Send a message via Yahoo to mole1135
Default

that should be fine. hmmmmmmmm.
__________________

__________________


AIM- Mole1135 Yahoo mail- Mole1135@yahoo.com
mole1135 is offline  
Old 04-05-2006, 03:15 AM   #12 (permalink)
Super Techie
 
Pyrothrillah's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: South of you
Posts: 464
Default

Yeah I know...sigh...
__________________

__________________
Follow My Twitch Stream
Buy Discounted PC Games and more!
Free Amazon Prime 30-Day Trial

New build as of 3/5/2014
--------------------------
Intel Core i7-4930K Ivy Bridge-E 3.4GHz
EVGA GeForce GTX 780 Ti
Corsair h100i Liquid CPU Cooler
G.SKILL RipJaws 16GB (2 x 8GB) DDR3 1600
ASUS Sabertooth X79 LGA 2011
Corsair 540 Case
Corsair AX850 Professional Series Modular PSU
Microsoft Windows 7 Home Premium SP1 64-bit for System Builders


<---- If you feel sorry for me, or either I helped you - throw me some rep :D
Pyrothrillah is offline  
Old 04-05-2006, 03:20 AM   #13 (permalink)
MetalHead Techie
 
mole1135's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 347
Send a message via AIM to mole1135 Send a message via Yahoo to mole1135
Default

does the prossecor turn on
__________________


AIM- Mole1135 Yahoo mail- Mole1135@yahoo.com
mole1135 is offline  
Old 04-05-2006, 03:27 AM   #14 (permalink)
Super Techie
 
Pyrothrillah's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: South of you
Posts: 464
Default

The fan does, so I assume so.
__________________
Follow My Twitch Stream
Buy Discounted PC Games and more!
Free Amazon Prime 30-Day Trial

New build as of 3/5/2014
--------------------------
Intel Core i7-4930K Ivy Bridge-E 3.4GHz
EVGA GeForce GTX 780 Ti
Corsair h100i Liquid CPU Cooler
G.SKILL RipJaws 16GB (2 x 8GB) DDR3 1600
ASUS Sabertooth X79 LGA 2011
Corsair 540 Case
Corsair AX850 Professional Series Modular PSU
Microsoft Windows 7 Home Premium SP1 64-bit for System Builders


<---- If you feel sorry for me, or either I helped you - throw me some rep :D
Pyrothrillah is offline  
Old 04-05-2006, 03:38 AM   #15 (permalink)
Wizard Techie
 
HAVOC's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Milford, Connecticut
Posts: 4,218
Send a message via AIM to HAVOC Send a message via Yahoo to HAVOC
Default Re: Vid card issues...

Quote:
Originally posted by Pyrothrillah
Ok I just built gaming pc with everything in my sig, but the card will not output video, Its got the four pin power hooked into it, when I fire up the computer, everything comes on, fans, light...etc. Is it possible my CPU isn't working?
Ok. The 7900GT is a PCI Express video card and requires a 6pin connector not 4pin. Secondly, i have the A8N32 also and i'm pretty sure it doesn't have an onboard BIOS speaker. I have one on my front panel of my case and it's connected to the motherboard.

Verify that you have a 6pin pci express power connecter to the card.
I think you might be talking about the EZPLUG on the motherboard, which is a four pin connecter (Molex). That is designed to maintain voltage integrity for videocard and such. You still need the PCI-E 6pin connecter..
HAVOC is offline  
Old 04-05-2006, 03:46 AM   #16 (permalink)
Super Techie
 
Pyrothrillah's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: South of you
Posts: 464
Default

Yeah I have the 6 pin to the card, the four pin molex, the EZ Plug and the 24 pin or whatever. The 6 pin goes into the vid card and has two female connectors for 4 pin power. I connected one from the PSU to it. The EZ Plug comes off the psu as well into the mobo.
__________________
Follow My Twitch Stream
Buy Discounted PC Games and more!
Free Amazon Prime 30-Day Trial

New build as of 3/5/2014
--------------------------
Intel Core i7-4930K Ivy Bridge-E 3.4GHz
EVGA GeForce GTX 780 Ti
Corsair h100i Liquid CPU Cooler
G.SKILL RipJaws 16GB (2 x 8GB) DDR3 1600
ASUS Sabertooth X79 LGA 2011
Corsair 540 Case
Corsair AX850 Professional Series Modular PSU
Microsoft Windows 7 Home Premium SP1 64-bit for System Builders


<---- If you feel sorry for me, or either I helped you - throw me some rep :D
Pyrothrillah is offline  
Old 04-05-2006, 03:56 AM   #17 (permalink)
MetalHead Techie
 
mole1135's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 347
Send a message via AIM to mole1135 Send a message via Yahoo to mole1135
Default

both those female adapters need to be plugged in. off the card to the power supply
__________________


AIM- Mole1135 Yahoo mail- Mole1135@yahoo.com
mole1135 is offline  
Old 04-05-2006, 04:00 AM   #18 (permalink)
Super Techie
 
Pyrothrillah's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: South of you
Posts: 464
Default

I have tried that as well... nothing.
__________________
Follow My Twitch Stream
Buy Discounted PC Games and more!
Free Amazon Prime 30-Day Trial

New build as of 3/5/2014
--------------------------
Intel Core i7-4930K Ivy Bridge-E 3.4GHz
EVGA GeForce GTX 780 Ti
Corsair h100i Liquid CPU Cooler
G.SKILL RipJaws 16GB (2 x 8GB) DDR3 1600
ASUS Sabertooth X79 LGA 2011
Corsair 540 Case
Corsair AX850 Professional Series Modular PSU
Microsoft Windows 7 Home Premium SP1 64-bit for System Builders


<---- If you feel sorry for me, or either I helped you - throw me some rep :D
Pyrothrillah is offline  
Old 04-05-2006, 04:01 AM   #19 (permalink)
MetalHead Techie
 
mole1135's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 347
Send a message via AIM to mole1135 Send a message via Yahoo to mole1135
Default

well that is the way it should be
__________________


AIM- Mole1135 Yahoo mail- Mole1135@yahoo.com
mole1135 is offline  
Old 04-05-2006, 04:10 AM   #20 (permalink)
Super Techie
 
Pyrothrillah's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: South of you
Posts: 464
Default

Maybe I fried it somehow, I really dunno.
__________________

__________________
Follow My Twitch Stream
Buy Discounted PC Games and more!
Free Amazon Prime 30-Day Trial

New build as of 3/5/2014
--------------------------
Intel Core i7-4930K Ivy Bridge-E 3.4GHz
EVGA GeForce GTX 780 Ti
Corsair h100i Liquid CPU Cooler
G.SKILL RipJaws 16GB (2 x 8GB) DDR3 1600
ASUS Sabertooth X79 LGA 2011
Corsair 540 Case
Corsair AX850 Professional Series Modular PSU
Microsoft Windows 7 Home Premium SP1 64-bit for System Builders


<---- If you feel sorry for me, or either I helped you - throw me some rep :D
Pyrothrillah is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:03 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.