[upgrade] should i get a new mobo? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-07-2006, 03:59 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 11
Default [upgrade] should i get a new mobo?

i currently have-
-intel d845pebt2 478 soc mobo
-p4 northwood 2.4
-1G of DDR333 ram
-6600gt

if i were to upgrade the mobo, would i notice a performance boost? would it be worth it?
__________________

snif innards is offline  
Old 02-07-2006, 06:40 PM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 765
Default

No.
__________________

septoid2 is offline  
Old 02-07-2006, 06:58 PM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 994
Send a message via AIM to PoisonPorkchop
Default

You wont ever notice a performance boost by upgrading the mobo, unless you upgraded from agp 2x to 8x
__________________
System
Antec Super Lanboy
AMD 64 3800 S-939 Newcastle
MSI K8N Neo2 Platinum
eVGA 6600GT
1.5 GB pc 3200
WD 160 GB IDE
Viewsonic 22\" Widescreen 1680x1050
Logitech MX518
Coming Soon: Athlon 64 4000 San Diego/Z-5500/G7/Vista
PoisonPorkchop is offline  
Old 02-07-2006, 08:21 PM   #4 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 419
Default

no!!
efd753 is offline  
Old 02-07-2006, 09:30 PM   #5 (permalink)
Wizard Techie
 
HAVOC's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Milford, Connecticut
Posts: 4,218
Send a message via AIM to HAVOC Send a message via Yahoo to HAVOC
Default

www.dell.com
HAVOC is offline  
Old 02-07-2006, 10:17 PM   #6 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 1,319
Default

Quote:
Originally posted by HAVOC2k5
www.dell.com
hahahaha
__________________

Avalanch3 is offline  
Old 02-08-2006, 07:55 AM   #7 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 11
Default

thanks for the replies [except havoc2k5]
snif innards is offline  
Old 02-08-2006, 08:34 AM   #8 (permalink)
Field Engineer
 
SHAWN's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Long Island, NY
Posts: 4,697
Send a message via AIM to SHAWN
Default

I would wait to upgrade your entire setup at the end of the year. Let all the new stuff come out now.
__________________
A+, Network + , HP Certified Tech and MCP

Specs: AMD Phenom II X6 1095T, Asus M477TD, 8GB GSkill Ripjaws DDR3 1600 7-8-7-24 1T, 128GB Crucial M4 SSD, ATi HD4650, W7, 27" HL272 Monitor
SHAWN is offline  
Old 02-07-2007, 12:51 PM   #9 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 11
Default

Ok,

If possible, can someone point me to 2gig ram (2x1gig) that will work with the mobo listed above?

tanks
__________________

snif innards is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:13 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.