Ram install confusion ( yes I know ) - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-22-2007, 11:22 PM   #11 (permalink)
gone
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 2,051
Send a message via AIM to Gabb
Default Re: Ram install confusion ( yes I know )

Quote:
Originally Posted by peterhuang913 View Post
Probably a buggy board or some bad ram. Let's hope its the board.
I really doubt it was buggy ram or board ( being defective seems to be a popular excuse for anything that goes wrong ). If it was buggy ram, then why would it work at all when both rams were in the same channel? If it was a buggy board, how come it could work when the ram was in the same channel as well?
__________________

Gabb is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can't Install Windows to Hard Drive waytoosmall Hardware Repairs and Troubleshooting 5 06-19-2007 04:20 PM
Install Error Code: '1722' ezysk Microsoft Windows and Software 4 06-12-2007 10:27 PM
URGENT HELP! Post Windows Install Keeps Deleting My Partitions datahead Microsoft Windows and Software 7 06-12-2007 09:57 AM
Formatting a Laptop running XP to install Win 98 SE Cyber.Logan Microsoft Windows and Software 5 05-31-2007 05:36 PM
Vista install Xandrex New Systems | Building and Buying 2 04-05-2007 04:49 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.