New build ... problems with video...help - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-18-2008, 08:26 PM   #11 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 19
Default Re: New build ... problems with video...help

PSU is not weak, I just need an 8 pin power cable to plug into the second power port. You can have a single GX2 running. Had to order a 6-8 pin adapter as I stated earlier and it should take off fine.
__________________

w-r-g is offline  
Old 05-19-2008, 03:33 AM   #12 (permalink)
Lord Techie
 
S0ULphIRE's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Australia
Posts: 8,659
Send a message via MSN to S0ULphIRE
Default Re: New build ... problems with video...help

Quote:
I thought the gx2 required you to have SLI enabled?
I haven't heard anything about having to enable SLI before the card will work. I don't think you do, but I might be wrong. Anyone know anything about this?
__________________

__________________
"As a result of all this hardship, dirt, thirst, and wombats, you would expect Australians to be a sour lot. Instead, they are genial, jolly, cheerful, and always willing to share a kind word with a stranger, unless they are an American." -- Douglas Adams
S0ULphIRE is online now  
Old 05-19-2008, 12:18 PM   #13 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: New build ... problems with video...help

You do have to enable it, but you don't need to have a SLI Mobo for it to let you enable it, otherwise people wouldn't buy them [9800gx2] period (some people do just hate nVidia chipsets)
__________________

__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Video card and/or motherboard issues sdness Hardware Repairs and Troubleshooting 4 01-13-2008 01:41 AM
Simple Video Card Question White_Wolf System Upgrades 1 11-19-2007 05:05 PM
video cards lemonfrost System Upgrades 9 11-09-2007 02:49 AM
Problems with Video Lag Phate Hardware Repairs and Troubleshooting 1 05-08-2007 06:21 PM
Video Card Problems! :) Synister Hardware Repairs and Troubleshooting 3 04-29-2007 06:43 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.