graphics and psu question - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-18-2006, 03:19 PM   #11 (permalink)
Hard Gay Nahalem! Fooo!
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,154
Send a message via AIM to NosBoost300
Default

i have 46 amps!!! 22/24... gotta be ready for that crossfire r600... jebus... future cards suck...
__________________

__________________
Current Build:
Intel 3770k @ 4.4 GHZ | Galaxy GTX 770 SLi | 16 GB G.Skill Sniper | ASrock z77 Extreme4
2xSamung 840pro 128GB in Raid | 2x1TB Seagate | Antec 750 Watt GamerSeries
Media Build:
Intel Core i3 3220 | Galaxy GTX 650 | 8 GB Corsair Vengeance | ASrock B75M | Samsung 840 120GB
NosBoost300 is offline  
Old 11-18-2006, 03:59 PM   #12 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 584
Default

ok the requirments for my card are:

450-Watt power supply or greater, 30 Amps on 12 volt rail recommended (assumes fully loaded system)

does this:

http://www.dabs.com/productview.aspx?Quicklinx=3PM9

meet them

Thanks

Tim
__________________

__________________
<img src=http://img3.freeimagehosting.net/uploads/b4b225c12f.png border=0 alt="Free Image Hosting"></a>
TimBlanchard is offline  
Old 11-18-2006, 04:13 PM   #13 (permalink)
Hard Gay Nahalem! Fooo!
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,154
Send a message via AIM to NosBoost300
Default

it doesnt say how many amps.. but its antec and 500 watt, so i wouldnt doubt it should do, antec is a great company
__________________
Current Build:
Intel 3770k @ 4.4 GHZ | Galaxy GTX 770 SLi | 16 GB G.Skill Sniper | ASrock z77 Extreme4
2xSamung 840pro 128GB in Raid | 2x1TB Seagate | Antec 750 Watt GamerSeries
Media Build:
Intel Core i3 3220 | Galaxy GTX 650 | 8 GB Corsair Vengeance | ASrock B75M | Samsung 840 120GB
NosBoost300 is offline  
Old 11-19-2006, 08:23 AM   #14 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 584
Default

would you but it?
__________________
<img src=http://img3.freeimagehosting.net/uploads/b4b225c12f.png border=0 alt="Free Image Hosting"></a>
TimBlanchard is offline  
Old 11-19-2006, 08:57 AM   #15 (permalink)
There and Back again
 
Nukem's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Chattanooga, TN
Posts: 4,402
Default

would I "but" it??? maybe if I had a better one... but if I had a choice to "BUY" it then yes I would... Antec is a good company...
__________________

__________________



Dell 4K S2817Q / Logitech Z-680 / Func MS3 Mouse / Corsair K70 LUX rgb
NZXT Source 530 / i5-7600K / Corsair H100i v2 / ASRock Z270 Extreme4
SM951 M2 256GB / 850 evo 1TB / Seagate 2TB / WD 2TB
2x16GB Vengeance LPX DDR4 3000 / evga Classified GTX 980 ti / Seasonic M12II 850W

Nukem is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.