Cross Fire Help - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-19-2008, 07:24 PM   #21 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: Cross Fire Help

Tri-Core isn't very silly, considering that people would still pay like $240+ for an e8500 (Yes I know the price dropped to like $210 or something)

Plus I can't use 125TDP Phenoms or X2 6000+ here anyways because there are some conflicting issues like burn-in on 780g's, however I should have spent $10 extra for the m2+ HP which does support 125 TDP's I hate being a cheapskate haha
__________________

__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Old 07-19-2008, 09:35 PM   #22 (permalink)
Imperial Space Womble
 
Harper's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Australia
Posts: 6,903
Default Re: Cross Fire Help

Another thing that I need to ask about CrossFire.

Dual Display and Cross Fire. Is it possible. I know that SLi is not.

Reason why I am asking this is that today, I am considering about purchacing a new 38" LCD TV. And in doing so, I am thinking about changing my computer requirement around where I use my main rig for gaming and as a MCE. There is only about a 2 meter distance between where my computer is and where my TV is. What I would like to do is put a 2nd DVI cable to my LCD TV. From there I will be swaping between displays depending on if I am gaming or watching MCE (or wanting to play games at a lower res but on a bigger screen)

The mind just boggles with the idea of playing Eve Online on a 38" LCD TV.
__________________

__________________

"I FEEL SO GOOD I FEEL SO NUMB, YEAH!!!" -- Rob Zombie
Main Rig - AMD FX-8350x8 4.0Ghz CPU, 4x 8Gb (32Gb) DDR3 Ram, Gigabyte GA-970A-D3, GeForce GT 970 4Gb, 1x 256Gb SSD\8Tb (3+2+2+1) SATA HDD, DVDRW, SB X-Fi, Win 10 (64-bit)
Asus N61JV-JX231V - Intel Core i5 3437u (1.9 - 2.4 GHz), 12GB, 640GB, 16" Display, nVidia 325M 1Gb, DVD-RW, Win 10 (64-bit)
Mobile Phone : Samsung Galaxy 5 Note SM-N920IConsole : Play Station 4
Harper is offline  
Old 07-19-2008, 09:37 PM   #23 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: Cross Fire Help

Yes it work with dual-monitors
__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Old 07-19-2008, 10:21 PM   #24 (permalink)
Lord Techie
 
veedubfreak's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 6,979
Default Re: Cross Fire Help

Yep, i'm running crossfire 4870s with 2 24" monitors. All things being equal, i would go crossfire over SLI just because it supports 2 monitors.
__________________
Nothing to see here.
veedubfreak is offline  
Old 07-19-2008, 10:36 PM   #25 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default Re: Cross Fire Help

Quote:
Originally Posted by Keyboard Cowboy View Post
Another thing that I need to ask about CrossFire.

Dual Display and Cross Fire. Is it possible. I know that SLi is not.
Are you planning on using cloned display, or extending the display?
__________________
Apokalipse is offline  
Old 07-19-2008, 11:59 PM   #26 (permalink)
Lord Techie
 
veedubfreak's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 6,979
Default Re: Cross Fire Help

Eh, i'm not using either one of those in my crossfire setup. Mine is true dual monitor.
__________________
Nothing to see here.
veedubfreak is offline  
Old 07-20-2008, 08:02 PM   #27 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 16
Default Re: Cross Fire Help

I would go with the Q6600 just my 2 cents
chunkylover510 is offline  
Old 07-20-2008, 08:05 PM   #28 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: Cross Fire Help

Don't let anybody force you into buying what you want... remember its YOUR build, you'll be the one using it, whatever people recommend is pure suggestions, you don't have to listen to anybody if you don't want to.
__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Old 07-21-2008, 10:29 PM   #29 (permalink)
Imperial Space Womble
 
Harper's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Australia
Posts: 6,903
Default Re: Cross Fire Help

Quote:
Originally Posted by Apokalipse View Post
Are you planning on using cloned display, or extending the display?
Most of the time Clone as it would be unlikely that I will be using the computer and watching TV at the same time.
__________________

"I FEEL SO GOOD I FEEL SO NUMB, YEAH!!!" -- Rob Zombie
Main Rig - AMD FX-8350x8 4.0Ghz CPU, 4x 8Gb (32Gb) DDR3 Ram, Gigabyte GA-970A-D3, GeForce GT 970 4Gb, 1x 256Gb SSD\8Tb (3+2+2+1) SATA HDD, DVDRW, SB X-Fi, Win 10 (64-bit)
Asus N61JV-JX231V - Intel Core i5 3437u (1.9 - 2.4 GHz), 12GB, 640GB, 16" Display, nVidia 325M 1Gb, DVD-RW, Win 10 (64-bit)
Mobile Phone : Samsung Galaxy 5 Note SM-N920IConsole : Play Station 4
Harper is offline  
Old 07-22-2008, 01:22 AM   #30 (permalink)
Master Techie
 
baron5's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Australia
Posts: 2,984
Default Re: Cross Fire Help

maroon1 and apok are both very experienced and i wouldnt dare argue with them xD. I understand that some ppl would go with slightly less performance going to keep amd in the business, the same reason i buy all my pc game i guess. but some ppl couldnt care less and want what is best and dont care about the future of companies, coz in the end it doesnt affect their current build. I used ti love intel/Nv. right now for my new build im leaning towards a amd/ati, as long as they overclock well.
__________________

__________________
<<<Please give me Rep if I have helped you<<<

I7 930 @ 4GHz : Noctua D-14
Gigabyte X58A-UD7 : Asus GTX 480
G.Skill Trident 1600MHz 6-8-7-18 : Samsung F3 1TB
OCZ Vertex 2 50GB : Silverstone RV02 Case
Silverstone Strider Plus 1Kw : Sony DRU-870s Optical
Samsung P2350 Monito
r

baron5 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
fire fox 3 Luke Internet Software and Browsers 7 06-07-2008 10:34 AM
crazy glue + fabric = fire? pts2800 Off Topic Discussion 4 01-31-2008 10:48 PM
Georgia Man Safe After iPod Catches Fire in Pocket veg1992 Apple and Mac 10 10-06-2007 07:36 PM
Cross fire D-Rocks System Upgrades 4 09-30-2007 12:25 PM
Holy ****! My PC LITERALLY caught on FIRE!! Brinson Hardware Repairs and Troubleshooting 24 09-19-2007 12:48 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:24 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.