connection speed - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-09-2007, 12:32 AM   #11 (permalink)
disgruntled ex-moderator
 
Nagasama's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: probably on the lake
Posts: 6,956
Default

Quote:
Originally posted by TheEnd187
wow dude you can just get FIOS for $55 a month and you get 50mb/10mb so i say screw cable. FIOS FTW. im usually downloading at 15mbps
explain FIOS to me i have never heard of it...?
like i said, i live out in the sticks, so anything wired is pretty much out.
__________________

__________________
"nagasama no longer drinks tecate, or streaks out of the night for anything, and he has a fine wife so he has no use for your girlfriend...she is safe..."
Nagasama is offline  
Old 01-09-2007, 12:37 AM   #12 (permalink)
Banned
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1,732
Default

FIOS is short for Verizons FiberOptiService. it uses fiber optic mainlines to transmit data as we all know light is faster than voltage, it is however not available in all areas mostly major cities, you can tell if your town has or is going to get fiber because you'll see a big orange tube on the freeway or main road
__________________

TheEnd187 is offline  
Old 01-09-2007, 12:45 AM   #13 (permalink)
disgruntled ex-moderator
 
Nagasama's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: probably on the lake
Posts: 6,956
Default

lol no way dude i live in a small town outside san antonio.
i did google it and it looks cool as ****, though.
i guess i'll just have to live with the 2mbps for now....
although downloading at 15 would rip.
hahaha i'm just happy i dont use dial up like my prehistoric neighbors.
__________________
"nagasama no longer drinks tecate, or streaks out of the night for anything, and he has a fine wife so he has no use for your girlfriend...she is safe..."
Nagasama is offline  
Old 01-09-2007, 12:51 AM   #14 (permalink)
Future ex-member
 
lancec2c30's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Chehalis, WA
Posts: 4,012
Send a message via MSN to lancec2c30
Default

O ya, for the small fee of $60 a month guess what my d/l is........ 117kbps, yes that was correct. 117.

and upload. hahhahahahahahahahah, I probably get like 30kbps. o so nagasama you may say you live out in the sticks. But if we talk internet connection I must be in the middle of the flippin mojave desert.


And to TheEnd: it has been a while since we seen you here, welcome back stranger. I could only dream of having fiber optic connection. I have seen the commercials when they first started installing it. I thought I should throw rocks at my huge a$$ sattelite dish in my front yard.
__________________

XP Pro | Vista Home Premium | Linux Ubuntu 7.10
s939 X2 3800 Toledo @ 2.6ghz | evga 7900gs | 320gig + 80gig wd | 1gb Ram | Abit KN8 SLI
3.1ghz achieved. :cool:
70K F@H member..............still waiting for the "iRACK"

Norcent will not be forgotten.

lancec2c30 is offline  
Old 01-09-2007, 02:46 PM   #15 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 280
Default

Yes Nagasama.. Somehow I spoke of your internet but meaning Rico's. lol?

AND CHECK THIS OUT.... Trust me.. It's FUNNNNY ****.

----> Search uptop for the thread entitled " Spiders on Drugs"



FACT: 1 fiber optic like from USA to China can hold 15BILLION phone calls at once... Check Please! xD
__________________

__________________
updated sig soon
GreenMachine is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.