ATI Radeon HD3870 X2 Benchmarks - Page 4 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-15-2008, 12:44 AM   #31 (permalink)
disgruntled ex-moderator
 
Nagasama's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: probably on the lake
Posts: 6,956
Default Re: ATI Radeon HD3870 X2 Benchmarks

decisions, decisions....
__________________

__________________
"nagasama no longer drinks tecate, or streaks out of the night for anything, and he has a fine wife so he has no use for your girlfriend...she is safe..."
Nagasama is offline  
Old 01-15-2008, 04:05 AM   #32 (permalink)
Lord Techie
 
gurusan's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Portland, OR
Posts: 6,562
Send a message via MSN to gurusan
Default Re: ATI Radeon HD3870 X2 Benchmarks

Quote:
Originally Posted by NosBoost300 View Post
did they say how much AA they were using???

cuz the game only allows 4... and if its that choppy at 4xAA at that res.. for a dual gpu.. thats bad

i know for sure dual 8800gtx's and gts g92 don't look that bad at 2560x1600 w/ 4xAA... for their sake.. i'm hoping its not 4

i mean.. for my single gtx at 1920x1200 and 4xAA i don't think i ever drop below 60fps.. i'll back that up when i get home just to confirm...
most likely its driver forced AA so that means it could be all the way up to 24x CFAA. The ingame AA totally blows nuts
__________________

__________________
|| 2500K @ 5GHz 1 thread, 4.8 2 threads, 4.6 3, 4.5 4 1.284V ||
|| P8P67-M Pro || 8GB @ 2133MHz ||
|| 5850 @ 1000/1225 || XFX 650W || Silverstone FT03B ||
|| 37" LCD TV || CM Hyper 212+ || Samsung 2.1 Soundbar ||
gurusan is offline  
Old 01-15-2008, 06:40 PM   #33 (permalink)
Super Techie
 
Graham's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 348
Send a message via AIM to Graham
Default Re: ATI Radeon HD3870 X2 Benchmarks

Do you really even need anti-aliasing at a resolution like that!?

I play 1680x1050 on cod4 with 2x and it looks amazing
__________________
- Intel i7-930 CPU @ 3.4 GHz w/ Zalman CNPS 9900 MAX
- Asus P6X58D Mainboard
- Corsair 1000W PSU
- Cooler Master HAF 932 Adv. Chassis
- SSD Intel 40 gig
- HDD: 2x SATA III 300 GBs
- LG Blu-Ray 8X
- Gigabyte GTX 670 WF @ 1098 Mhz
- Corsair Dominator 6 GB (2 x 2 GB Trip mode)
Graham is offline  
Old 01-15-2008, 07:09 PM   #34 (permalink)
Hard Gay Nahalem! Fooo!
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,154
Send a message via AIM to NosBoost300
Default Re: ATI Radeon HD3870 X2 Benchmarks

at 1920x1200.. i don't really need any AA.. maybe only 2 at most.. so at 2560x1600... no.. you shouldnt need it.. maybe some anisotropic filtering.. but i dunno about AA
__________________
Current Build:
Intel 3770k @ 4.4 GHZ | Galaxy GTX 770 SLi | 16 GB G.Skill Sniper | ASrock z77 Extreme4
2xSamung 840pro 128GB in Raid | 2x1TB Seagate | Antec 750 Watt GamerSeries
Media Build:
Intel Core i3 3220 | Galaxy GTX 650 | 8 GB Corsair Vengeance | ASrock B75M | Samsung 840 120GB
NosBoost300 is offline  
Old 01-16-2008, 09:31 PM   #35 (permalink)
Camera junky
 
Poizen22's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: ottawa ontario canada.
Posts: 6,280
Default Re: ATI Radeon HD3870 X2 Benchmarks

hmmm do i wait for these to be released or do i pick up 2 3870's i dont think my cpu could support the 3870x2 in crossfire thats 4 gpu's, and they dotn compare them to two seperate 3870's so its hard to tell.
__________________

https://www.flickr.com/photos/poizen22/
intel Core I7 8700k@ 5.0ghz-Nvidia GTX1080 ti ftw3-Aorus 5 z370 mobo-16gb ddr4 G-Skill trident Z rgb 3000mhz - 1tb samsung 960 pro, 2tb wd blue- thermaltake rgb 750w gold-Phanteks pro M TG- Samsung CHG70 1440p 144hz 32 inch QLED.
Poizen22 is offline  
Old 01-16-2008, 11:22 PM   #36 (permalink)
Hellfire!
 
Wildside's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Riverside, CA
Posts: 3,038
Send a message via MSN to Wildside
Default Re: ATI Radeon HD3870 X2 Benchmarks

Quote:
Originally Posted by Amd gt player View Post
hmmm do i wait for these to be released or do i pick up 2 3870's i dont think my cpu could support the 3870x2 in crossfire thats 4 gpu's, and they dotn compare them to two seperate 3870's so its hard to tell.
well it is 2 RV670s = R680. A price range of $400-$500. If u go get 2 HD 3870's, then the price range would equal to around $500; remember im just guessing because one HD 3870 usually costs $249.
__________________
--Windows 10 Pro 64-Bit
--AMD Ryzen 1700x @ 3.4GHz w/ MX-4 and Corsair Hydro 100i Liquid Cooler
--Corsair LPX Vengeance Black 16GB (2 x 8GB) DDR4 3200 DRAM
--EVGA GeForce GTX 960 SuperSC ACX 2.0+ 2GB GDDR5
--ASUS Crosshair IV Hero AM4 X370 Motherboard
--WD BLACK SERIES WD2003FZEX 2TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0Gb/s 3.5" HDD
--SAMSUNG 840 EVO MZ-7TE250BW 2.5" 250GB SATA 6Gb/s SSD
--Corsair Obsidian 750D Black Aluminum / Steel ATX Full Tower Computer Case
--Corsair Professional Series 860-Watt AX860
Wildside is offline  
Old 01-16-2008, 11:29 PM   #37 (permalink)
Camera junky
 
Poizen22's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: ottawa ontario canada.
Posts: 6,280
Default Re: ATI Radeon HD3870 X2 Benchmarks

239.99 actually NCIX.com - Buy Diamond Viper Radeon HD 3870 512MB GDDR4 PCI-E Dual DVI-I HDCP HDMI HDTV Out Video Card - 3870PE4512SB In Canada.
__________________

https://www.flickr.com/photos/poizen22/
intel Core I7 8700k@ 5.0ghz-Nvidia GTX1080 ti ftw3-Aorus 5 z370 mobo-16gb ddr4 G-Skill trident Z rgb 3000mhz - 1tb samsung 960 pro, 2tb wd blue- thermaltake rgb 750w gold-Phanteks pro M TG- Samsung CHG70 1440p 144hz 32 inch QLED.
Poizen22 is offline  
Old 01-17-2008, 09:17 AM   #38 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 175
Default Re: ATI Radeon HD3870 X2 Benchmarks

I don't know much about Crossfire. Can you use it on an intel board?
Raziel-Zero is offline  
Old 01-17-2008, 09:40 AM   #39 (permalink)
Lord Techie
 
gurusan's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Portland, OR
Posts: 6,562
Send a message via MSN to gurusan
Default Re: ATI Radeon HD3870 X2 Benchmarks

Quote:
Originally Posted by Raziel-Zero View Post
I don't know much about Crossfire. Can you use it on an intel board?
Some Intel chipsets support crossfire.....
__________________
|| 2500K @ 5GHz 1 thread, 4.8 2 threads, 4.6 3, 4.5 4 1.284V ||
|| P8P67-M Pro || 8GB @ 2133MHz ||
|| 5850 @ 1000/1225 || XFX 650W || Silverstone FT03B ||
|| 37" LCD TV || CM Hyper 212+ || Samsung 2.1 Soundbar ||
gurusan is offline  
Old 01-17-2008, 09:41 AM   #40 (permalink)
Benevolent Cake Despot
 
Merkwürdigeliebe's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Montreal, CANADA
Posts: 1,733
Default Re: ATI Radeon HD3870 X2 Benchmarks

I've seen plenty of P35 Crossfire boards already, which is awesome, I'd so take that over the 680I chipset

I know there's X38 and X48 also, I'm just thinking on a lower budget here
__________________

__________________
|Intel Q6600 | 2GB Crucial Ballistix Tracers | XFX 8800GTS 512 | Gigabyte P35-DS3L | Antec 900 | Antec Neo 500 HE |
Merkwürdigeliebe is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
1680x1050 resolution external LCD monitor with ATi MOBILITY RADEON 9000 IGP? ben259 Laptops and Notebooks 6 01-11-2008 06:05 PM
Guitar Hero III Preacher PC Gaming 74 01-10-2008 04:08 PM
Images Leaked of the AMD Radeon HD 3450, HD 3470 and HD 3650 veg1992 System Upgrades 2 12-23-2007 05:57 PM
Laptop Video Cards Whirlwind Laptops and Notebooks 5 12-17-2007 12:46 PM
New AMD/ATI card kicks butt zmatt New Systems | Building and Buying 76 05-22-2007 05:39 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.