5.2GHz on a Q6600 and 1750MHz RAM!!! Real!! - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-13-2007, 05:14 PM   #11 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 1,046
Default Re: 5.2GHz on a Q6600 and 1750MHz RAM!!! Real!!

LOLz, 100GB RAM and 5.2GHz would be sweet.

Edit: 5.2GHz not 5.6
__________________

__________________
PINOY3000
Aluminum Unibody MacBook
Q6600 @ 3.0 GHz 333MHz x 9 Multiplier VCore: 1.3V
NVidia GeForce 8800GTS 640MB; G.Skill 6GB-HZ 1000MHz 5-5-5-15 1.9V
WD Raptor-X 150GB 10,000RPM; Seagate Barracuda 320GB 7,200RPM
ASUS P5B Deluxe Wifi Edition; Thermaltake Armor Full Tower Case
Logitech G15 Keyboard & G5 Mouse; Bose Companion 5 Speakers
Antec Quattro 850-Watt PSU; Tuniq Tower 120 HSF, Blu-Ray Drive
Gateway 22" FPD2275W LCD Display; MS Windows Vista Premium 64-Bit
Samsung 40" 1080p Full HD LCD TV (Samsung LN40A550)
pinoy3000 is offline  
Old 09-13-2007, 07:00 PM   #12 (permalink)
Future ex-member
 
lancec2c30's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Chehalis, WA
Posts: 4,012
Send a message via MSN to lancec2c30
Default Re: 5.2GHz on a Q6600 and 1750MHz RAM!!! Real!!

What do you do all day? I see you were doing this at noon on a thurday? lol
__________________

__________________

XP Pro | Vista Home Premium | Linux Ubuntu 7.10
s939 X2 3800 Toledo @ 2.6ghz | evga 7900gs | 320gig + 80gig wd | 1gb Ram | Abit KN8 SLI
3.1ghz achieved. :cool:
70K F@H member..............still waiting for the "iRACK"

Norcent will not be forgotten.

lancec2c30 is offline  
Old 09-13-2007, 07:02 PM   #13 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 1,046
Default Re: 5.2GHz on a Q6600 and 1750MHz RAM!!! Real!!

Just sitting on my comp figuring out what to do with this processor so its temperature will drop below 40C at idle, core temps that is.

grrr....... I could return it............ but ......hm...... ill wait till new CPU's come out and exchange it for a better one. I got till Summer '08 to do that.

Edit: Could it be possible that the BIOS I have is reading the temps wrong? Like my mobo? Or does the mobo have to do anything with the CPU temp?

Last Edit: Anyway, Im gone. Gonna pack my computer and get it ready for tomorrow. Bye guys. Ill talk to you all on say.... Friday or Saturday.

College is gonna be sweet. LOLz, I built this computer to play games but I barely play games with it. WTF! Whats the point of having this computer? To use Microsoft Word? haha. Bye. LOLz. Not gonna overclock this CPU till I get a brand new one. Maybe get a brand new mobo and new cpu this Summer '08.

Q6600 is fast enough without overclocking it. heck, Pentium 4 is fast enough for regular task even medium rated gaming. Hope my CPU wont fry when I play Crysis on it.

Bye all. Gonna turn PC off now and put the monitor to its box.
__________________
PINOY3000
Aluminum Unibody MacBook
Q6600 @ 3.0 GHz 333MHz x 9 Multiplier VCore: 1.3V
NVidia GeForce 8800GTS 640MB; G.Skill 6GB-HZ 1000MHz 5-5-5-15 1.9V
WD Raptor-X 150GB 10,000RPM; Seagate Barracuda 320GB 7,200RPM
ASUS P5B Deluxe Wifi Edition; Thermaltake Armor Full Tower Case
Logitech G15 Keyboard & G5 Mouse; Bose Companion 5 Speakers
Antec Quattro 850-Watt PSU; Tuniq Tower 120 HSF, Blu-Ray Drive
Gateway 22" FPD2275W LCD Display; MS Windows Vista Premium 64-Bit
Samsung 40" 1080p Full HD LCD TV (Samsung LN40A550)
pinoy3000 is offline  
Old 09-13-2007, 07:06 PM   #14 (permalink)
Future ex-member
 
lancec2c30's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Chehalis, WA
Posts: 4,012
Send a message via MSN to lancec2c30
Default Re: 5.2GHz on a Q6600 and 1750MHz RAM!!! Real!!

Just stick with the on you got. The q6600 is already a great cpu and overclocking is more of a enthusiast/ superPi thing. In everyday computing you won't see any difference.

Just out of curiousity, you in highschool/college/started career?
__________________

XP Pro | Vista Home Premium | Linux Ubuntu 7.10
s939 X2 3800 Toledo @ 2.6ghz | evga 7900gs | 320gig + 80gig wd | 1gb Ram | Abit KN8 SLI
3.1ghz achieved. :cool:
70K F@H member..............still waiting for the "iRACK"

Norcent will not be forgotten.

lancec2c30 is offline  
Old 09-13-2007, 07:56 PM   #15 (permalink)
Camera junky
 
Poizen22's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: ottawa ontario canada.
Posts: 6,280
Default Re: 5.2GHz on a Q6600 and 1750MHz RAM!!! Real!!

Quote:
Originally Posted by pinoy3000 View Post
J
College is gonna be sweet. .
that answer your question?
__________________

https://www.flickr.com/photos/poizen22/
intel Core I7 8700k@ 5.0ghz-Nvidia GTX1080 ti ftw3-Aorus 5 z370 mobo-16gb ddr4 G-Skill trident Z rgb 3000mhz - 1tb samsung 960 pro, 2tb wd blue- thermaltake rgb 750w gold-Phanteks pro M TG- Samsung CHG70 1440p 144hz 32 inch QLED.
Poizen22 is offline  
Old 09-13-2007, 09:04 PM   #16 (permalink)
Super Techie
 
Pdawg's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: American in Hong Kong
Posts: 383
Default Re: 5.2GHz on a Q6600 and 1750MHz RAM!!! Real!!

***snores.....what? huh? Oh sorry, I must have fallen asleep reading this thread.
__________________

3dMark06 = 13,687
Futuremark - ORB - Project Comparison
Antec 900 (Modded)
Q6600 G0 @ 3.3GHz (8multi x 413FSB; 1.3375v)
Asus P5K Deluxe
Tuniq Tower 120 (Lapped)
XFX 8800GTS @ 703/1,008 (ATItool)
2G Corsair XMS2 DDR2-826 2T 4-4-4-12
Seagate 7200.10 320G
LiteOn 20x DL DVD-Rw
Acbel 607W
Windows XP Pro 32bit
Pdawg is offline  
Old 09-14-2007, 01:21 AM   #17 (permalink)
Hellfire!
 
Wildside's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Riverside, CA
Posts: 3,038
Send a message via MSN to Wildside
Default Re: 5.2GHz on a Q6600 and 1750MHz RAM!!! Real!!

dude pinoy3000, those gadgets u have on the right side of ur screen.........the ones that read the temps, the CPU usage as well as RAM, n weather......where did get all that? I want to know n recommend my friend to set up his computer like that n for my needs too when i get Vista in January.
__________________
--Windows 10 Pro 64-Bit
--AMD Ryzen 1700x @ 3.4GHz w/ MX-4 and Corsair Hydro 100i Liquid Cooler
--Corsair LPX Vengeance Black 16GB (2 x 8GB) DDR4 3200 DRAM
--EVGA GeForce GTX 960 SuperSC ACX 2.0+ 2GB GDDR5
--ASUS Crosshair IV Hero AM4 X370 Motherboard
--WD BLACK SERIES WD2003FZEX 2TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0Gb/s 3.5" HDD
--SAMSUNG 840 EVO MZ-7TE250BW 2.5" 250GB SATA 6Gb/s SSD
--Corsair Obsidian 750D Black Aluminum / Steel ATX Full Tower Computer Case
--Corsair Professional Series 860-Watt AX860
Wildside is offline  
Old 09-14-2007, 01:34 AM   #18 (permalink)
krazy Techie
 
krazyq's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Minnesota
Posts: 8,059
Default Re: 5.2GHz on a Q6600 and 1750MHz RAM!!! Real!!

everest is crap and FOS for reading temps.

and wildside for weather i use weatherbug(better than pinnoys), its pretty cool and gives more than just the weather temps.
Just search the windows gadget site and youll find plenty.
__________________
Intel Core i5-4670K
ASRock Z97 Anniversary
8 GB G.SKILL Ripjaws
MSI GTX 1070 Gaming X
Sandisk Ultra II 960GB + Samsung 850 EVO 500GB + 2TB + 1TB WD Black
Samsung Note 8
2TB White PS4 Pro, PS3, Switch & New 3DS XL
65" LG OLED C7P
BenQ 27" XL2720Z
krazyq is offline  
Old 09-14-2007, 06:39 AM   #19 (permalink)
Master Techie
 
baron5's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Australia
Posts: 2,984
Default Re: 5.2GHz on a Q6600 and 1750MHz RAM!!! Real!!

everest is a heaps goos program for temps and lots of other handy info.

i want my q6600 @ 5.2GHz
__________________
<<<Please give me Rep if I have helped you<<<

I7 930 @ 4GHz : Noctua D-14
Gigabyte X58A-UD7 : Asus GTX 480
G.Skill Trident 1600MHz 6-8-7-18 : Samsung F3 1TB
OCZ Vertex 2 50GB : Silverstone RV02 Case
Silverstone Strider Plus 1Kw : Sony DRU-870s Optical
Samsung P2350 Monito
r

baron5 is offline  
Old 09-15-2007, 12:49 AM   #20 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: May 2005
Location: West Babylon, New York
Posts: 2,021
Send a message via AIM to Pepsiboy700 Send a message via MSN to Pepsiboy700
Default Re: 5.2GHz on a Q6600 and 1750MHz RAM!!! Real!!

Correction, everst home edition is crap. Everest ultimate edition is the best. Yes there is a difference.
__________________

__________________
i3 540 @ 3066 MHZ
4GB DDR3 1600 1T 9-9-9-28
2x 750GB
HD 5750 @ 850/2400
Thermaltake 630W
Antec Lanboy Air
Pepsiboy700 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:01 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.