Upgrading, need help. - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-21-2007, 04:45 PM   #11 (permalink)
Banned
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 224
Default

yea im in the same boat...just upgrading a little here and a little their y'no
__________________

GSM CEO is offline  
Old 02-21-2007, 04:49 PM   #12 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 34
Default

i have a bit to get till i reach some of the real enthusiasts (im still saving up), i recently bought a new windows xp mce to work with my dual core.
__________________

elbow_man is offline  
Old 02-21-2007, 05:01 PM   #13 (permalink)
Banned
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 224
Default

dual core is good..and good job not getting Vista

ive been thinking about getting Vista, but not until the bugs are out

ebay's good for a lot of stuff....but sometimes Big (above 1GB) ram can be hard to find for laptops
GSM CEO is offline  
Old 02-21-2007, 05:06 PM   #14 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 34
Default

yeah i have xp mce bcos of what others have said but it comes with free vista which im not activating until the problems are ironed out and when i have too. cost me £74 oem (i know about hardware locking). i will just have to phone up thats all.
__________________

elbow_man is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:31 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.