monitor for ps3? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-03-2008, 07:51 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 2
Default monitor for ps3?

i wanna get a new monitor for my pc but i also want to hook up my ps3 so i can play in hd

i dont know what exactly im looking for when looking for monitors.

do these monitors allow me to hook up my ps3?

http://www.amazon.com/W2207H-22-inch...5683978&sr=1-3

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824009125

do i need any new wires?
if they dont let me hook up my ps3 to them...what should i look for?

which do think is the best deal?


thanks
__________________

ram1276 is offline  
Old 11-04-2008, 04:50 AM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jun 2005
Location: Spaceballs Mega-Maid
Posts: 783
Send a message via AIM to RichM499 Send a message via Yahoo to RichM499
Default Re: monitor for ps3?

there are many monitors out there that will support your PS3

HDMI, and Coaxial input monitors will work, so will monitors with RCA inputs

High definition flat screen televisions are your best bet,

(your links are broken)



any flat screen DVI monitor will work (or vga monitor for that matter... or even CRT with multiple inputs)

as long as it has 2 inputs (or if you want to get a VGA, or DVI data switch)

look for an HDMI-DVI cable
__________________

RichM499 is offline  
Old 11-04-2008, 02:22 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 2
Default Re: monitor for ps3?

heres the one im thinking of getting

Newegg.com - Acer P243WAid Black-Silver 24" 2ms(GTG) HDMI Widescreen LCD Monitor with HDCP Support 400 cd/m2 3000:1 ACM - LCD Monitors

can i just hook it up with a normal hdmi cable?
ram1276 is offline  
Old 11-04-2008, 03:51 PM   #4 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jun 2005
Location: Spaceballs Mega-Maid
Posts: 783
Send a message via AIM to RichM499 Send a message via Yahoo to RichM499
Default Re: monitor for ps3?

yes i believe so, although you might need to get a HDMI/VGA or HDMI/DVI cable

(i think i see a HDMI input, but i didnt look for very long)
RichM499 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:01 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.