Installed a CPU Please help - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-27-2011, 06:50 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 2
Default Installed a CPU Please help

Hey all ok I installed a CPU to my emachine computer it was a AMD3 when my computer was AMD2 (socket).Then I seen it was the wrong socket the company told me wrong so I sent it back to tirgerdirect and installed my old CPU. But now my screen won't come on when I turn my computer on. I did put the thermal paste back on it b4 installed my old CPU. I do have a graphics card HD Radeon 5770 8GB of ram 750gb harddrive if need to know that. If anyone knows what is wrong please tell me.

Thanks,Russell
__________________

Russell is offline  
Old 01-28-2011, 12:21 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
brinks's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Canada
Posts: 1,144
Default Re: Installed a CPU Please help

Try clearing your bios.
__________________

brinks is offline  
Old 01-30-2011, 01:54 PM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
King X13's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 987
Send a message via AIM to King X13
Default Re: Installed a CPU Please help

To clear your bios, pull out the round silver battery on the motherboard while the machine is powered off and unplugged from the wall. Wait a few seconds, put the battery back in and boot up.
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
King X13 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pre installed OS LFCJohnSmith Microsoft Windows and Software 1 06-23-2009 08:45 AM
Pre installed OS LFCJohnSmith Microsoft Windows and Software 4 06-07-2009 10:22 PM
installed xp then installed vista now i want to remove xp ? kurtowns Microsoft Windows and Software 0 09-07-2007 08:50 AM
New object installed i nvr installed it wolfeyes89 HijackThis Logs (finished) 0 01-25-2006 02:40 PM
Installed Xp GENUWINESTATUZ Microsoft Windows and Software 15 01-14-2004 03:33 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.