I cant get flash player 9 to work - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-06-2007, 11:28 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 13
Angry I cant get flash player 9 to work

Ive installed flash player 9 about 20 times and every time I get to youtube or something like that I can not play the video. When I install it says it installed successfully and I see the flash graphic.
__________________

kmiceray is offline  
Old 03-06-2007, 11:31 PM   #2 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 13
Default

Sorry, I posted this in the wrong place. Can someone move this to the correct area in this forum.
__________________

kmiceray is offline  
Old 03-06-2007, 11:32 PM   #3 (permalink)
Master Techie
 
reggie_da_man's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,567
Default

I've had that problem before. I forget what i did to fix it, I think I ended up formatting lol but try uninstalling the ActiveX objects that correspond to flash player.
__________________

reggie_da_man is offline  
Old 03-06-2007, 11:41 PM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 13
Default

Quote:
Originally posted by reggie_da_man
I've had that problem before. I forget what i did to fix it, I think I ended up formatting lol but try uninstalling the ActiveX objects that correspond to flash player.
How is this done?
kmiceray is offline  
Old 03-06-2007, 11:42 PM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 13
Default

Ive ran ccleaner to look for bad active x
kmiceray is offline  
Old 03-06-2007, 11:42 PM   #6 (permalink)
Master Techie
 
reggie_da_man's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,567
Default

In internet explorer, click tools > internet options > settings > view objects and then delete the one's that have to do with flash player.
__________________

reggie_da_man is offline  
Old 03-06-2007, 11:46 PM   #7 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 13
Default

I see them there but the java ones have a shield with an "!" on it. Isnt that the symbol for a driver not installing correctlly?
kmiceray is offline  
Old 03-06-2007, 11:48 PM   #8 (permalink)
Master Techie
 
reggie_da_man's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,567
Default

Copy what you have into a post and I'll see what I can do.
__________________

reggie_da_man is offline  
Old 03-06-2007, 11:50 PM   #9 (permalink)
Master Techie
 
reggie_da_man's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,567
Default

http://www.adobe.com/cfusion/knowled...11#install_win
__________________

reggie_da_man is offline  
Old 03-06-2007, 11:56 PM   #10 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 13
Default

ok, im trying the steps
__________________

kmiceray is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:05 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.