How's this AM2 computer look? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-30-2006, 07:17 PM   #1 (permalink)
Banned
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1,829
Default How's this AM2 computer look?

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16819103747
cpu

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813130049
mobo

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820231097
2 512mb

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16811119077
case

i have a 300gb hard drive, cd rom drive, operating system, xfx geforce 6800 xtreme.


This is a gaming computer if you havn't noticed.
__________________

Norcent is offline  
Old 10-30-2006, 07:32 PM   #2 (permalink)
Vinsanity
 
BiGyLiLuPdAmIdL's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: West Coast Cali
Posts: 1,234
Send a message via AIM to BiGyLiLuPdAmIdL
Default

Ya thats a good rig, You said you were getting two ram sticks right? That would make 1 gig that is pretty good, maybe you can upgrade to 2 gigs later on. I have the case, as you can see in my sig, its really nice and its pretty sweet once you add some lights to it.
__________________

__________________
New build in progress, but this is what I got for now:
-AMD x2 5200+
-Asus M3A78-EM AM2+
-Buffalo 2x1gb ddr2 800
-Hitachi 250gb Sata HDD
-Antec Minuet Case w/ 350w psu
-Windows 7 Home Premium 64 bit
BiGyLiLuPdAmIdL is offline  
Old 10-30-2006, 07:35 PM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 449
Send a message via AIM to homerj14
Default

looks perfect, like bigy said upgrade ram... 1 gig each
__________________
My BF2 account Homerj14
Support our troops...
AIM-House300zx
homerj14 is offline  
Old 10-30-2006, 07:40 PM   #4 (permalink)
Banned
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1,829
Default

thats expensive then

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820227120

Is that good then?
Norcent is offline  
Old 10-30-2006, 07:45 PM   #5 (permalink)
Vinsanity
 
BiGyLiLuPdAmIdL's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: West Coast Cali
Posts: 1,234
Send a message via AIM to BiGyLiLuPdAmIdL
Default

Quote:
Originally posted by Norcent
thats expensive then

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820227120

Is that good then?
If money is an issue, than why not get the AMD x2 3800+?
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16819103733

it has the same amount of cache as the 4200, but it is 200 mhz slower, you can o/c the 3800 to 4200 speeds liek nothing with that motherboard. It is 2.0ghz. I'd really recomend doing that and saving the extra 20 bucks. By the wya get a 1 gig ram stick for now, that way later one you can get the same ram stick for a total fo 2 gigs.
__________________
New build in progress, but this is what I got for now:
-AMD x2 5200+
-Asus M3A78-EM AM2+
-Buffalo 2x1gb ddr2 800
-Hitachi 250gb Sata HDD
-Antec Minuet Case w/ 350w psu
-Windows 7 Home Premium 64 bit
BiGyLiLuPdAmIdL is offline  
Old 10-30-2006, 07:55 PM   #6 (permalink)
Banned
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1,829
Default

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131068

I was thinking about this mobo instead since both pci express slots are x16 instead of 1 being x1.
__________________

Norcent is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.