Help please :) - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-07-2007, 08:03 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2007
Location: Asbury
Posts: 19
Wink Help please :)



why is my pages have no background color?..every website i got on
it's the same?..no colors...can you help me please?
__________________

Click here is offline  
Old 07-07-2007, 08:10 AM   #2 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2007
Location: Asbury
Posts: 19
Default Re: Help please :)

help please?
__________________

Click here is offline  
Old 07-07-2007, 08:32 AM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2007
Location: Asbury
Posts: 19
Default Re: Help please :)

help pl0x? O_o
Click here is offline  
Old 07-07-2007, 11:23 AM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2007
Location: Asbury
Posts: 19
Default Re: Help please :)

someone please help?
Click here is offline  
Old 07-07-2007, 11:30 AM   #5 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: Help please :)

dude SHUT UP
whats wrong with that, no info provided, noob post
__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Old 07-07-2007, 12:15 PM   #6 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,302
Default Re: Help please :)

Definitely strange. I'm at work, so I don't have access to Firefox right now (sux majorly!). I'll check back in after I get home and see what settings may be messed up.
__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Old 07-07-2007, 12:30 PM   #7 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: Help please :)

Quote:
Originally Posted by Trotter View Post
Definitely strange. I'm at work, so I don't have access to Firefox right now (sux majorly!). I'll check back in after I get home and see what settings may be messed up.
it's definitely not firefox, my system is running it perfectly colors and all, tweaked many settings
__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Old 07-07-2007, 12:31 PM   #8 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: Help please :)

Quote:
Originally Posted by vernong1992 View Post
it's definitely not firefox, my system is running it perfectly colors and all
+1, my hint is that its malware or settings
__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Old 07-07-2007, 12:32 PM   #9 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: Help please :)

maybe he used an add-on like faster fox so it loads faster.....
__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Old 07-07-2007, 12:41 PM   #10 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: Help please :)

Quote:
Originally Posted by vernong1992 View Post
maybe he used an add-on like faster fox so it loads faster.....
i thought fasterfox only changes the settings like pipelining.
__________________

__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.