Help!! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-08-2005, 08:12 PM   #1 (permalink)
Content Team
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 184
Default Help!!

I have an ASUS K8N 754 Mobo and a AMD 64 3700+ that I just got and was putting it together. Of course I have a problem. I hit the power button and it powers up for less than a second than shuts back down? Any help would be great!! Thanks
__________________

royalk4 is offline  
Old 11-08-2005, 11:04 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,946
Send a message via AIM to Static_11 Send a message via Yahoo to Static_11
Default

does it turn back on after it goes off for a second? I have that same problem but my specs are in my sig..
__________________

Static_11 is offline  
Old 11-08-2005, 11:28 PM   #3 (permalink)
Content Team
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 184
Default

I got it figured out thx for the help anyways
royalk4 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:15 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.