HDD Issue - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-14-2007, 02:28 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 6
Default HDD Issue

I Just Finished My New PC (I Love It ^_^)

I Have A Raptor SATA(OS) And A Maxtor SATA(Storage)
Installed, But I Dont See The Maxtor Under The HDD Section Of "My Computer"

I've Checked The Device Manager And It Shows The Maxtor Installed And I've Ran An Update Driver On It And Nothing. I Moused Over The C: And It Only Shows The Raptor.

I'm Using This MB:
http://www.intel.com/design/motherbd..._available.htm

I Set The Bios Up In Legacy For The Drives I Had It At IDE, I Changed It Hoping It Do Something But Nothing.

Anyone Have Any Idea What I Can Do, Plz Help ^_^
__________________

Lopez0201 is offline  
Old 02-14-2007, 02:38 PM   #2 (permalink)
Mod Emeritus
 
b1gapl's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 13,044
Default

I think you have to format it first, because the same thing happened to me.
__________________

__________________


3770K | ASUS STRIX GTX 1080 | DDR3-1600 16GB | CORSAIR 650D | CORSAIR HX 850W | CORSAIR H100 | SOUND BLASTER Z | ASROCK EXTREME4 GEN3

b1gapl is offline  
Old 02-14-2007, 03:19 PM   #3 (permalink)
Ste
Do not Stare at my Avatar
 
Ste's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Upon Gleaning Infinity
Posts: 9,577
Send a message via MSN to Ste
Default

Quote:
Originally posted by b1gapl
I think you have to format it first, because the same thing happened to me.
Through Disk Managment...
Ste is offline  
Old 02-15-2007, 12:44 AM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 6
Default

Quote:
Originally posted by Ste
Through Disk Managment...
Could You Run Me Through The Spets Right Quick Plz,

I Dont See And Disk Managment. Is It I The Device Manager?
Lopez0201 is offline  
Old 02-15-2007, 05:45 AM   #5 (permalink)
Mod Emeritus
 
b1gapl's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 13,044
Default

Control Panel > Administrative Tools > Computer Management > Disk Management > look for your storage drive...right click and select format.
__________________


3770K | ASUS STRIX GTX 1080 | DDR3-1600 16GB | CORSAIR 650D | CORSAIR HX 850W | CORSAIR H100 | SOUND BLASTER Z | ASROCK EXTREME4 GEN3

b1gapl is offline  
Old 02-15-2007, 09:17 AM   #6 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 6
Default

Thanx b1gapl,

I Had To TUrn It Into A Simple Volume First But I Still Got To Format It, So Now I Have My Storage HHD ^_^

Thanx b1
__________________

Lopez0201 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:39 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.