Hard Drive Question - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-31-2006, 09:01 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 96
Default Hard Drive Question

Ok i bought a laptop from dell with 60 GB HD. When I got it, there were two hard drives. One was named backup that had max space of 12.5 GB and my main C drive with 37.2 GB. That only amounts to 49.7 GB!! When I ordered a 60 GB, why do I have only 49.7 GB? Is this normal or is it a screw up? Should I call dell and return my laptop?
__________________

__________________
Time passes, will you?

AMD Athlon 64 3300+ 2.4 Ghz
2GB DDR 3200 SDRAM
160 GB 7200 RPM Hard Drive
Nvidia Geforce 6200
jk88 is offline  
Old 05-31-2006, 09:54 PM   #2 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jan 2005
Location: Delaware
Posts: 3,475
Default

They formatted it in two partitions - An actual byte is more than what is said - 8^64 doesn't come out equal as an example.

It should be like that.
__________________

turtile is offline  
Old 05-31-2006, 10:00 PM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 96
Default

Ah ok. Sucks that I lost nearly 10 GB because of that.
__________________
Time passes, will you?

AMD Athlon 64 3300+ 2.4 Ghz
2GB DDR 3200 SDRAM
160 GB 7200 RPM Hard Drive
Nvidia Geforce 6200
jk88 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.