New Upgrade at Tech-Forums - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Techist Forum Information > Forum Admin, Announcements & Feedback
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-13-2007, 07:44 PM   #1 (permalink)
Wizard Techie
 
Dave's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: "Almost Heaven" USA
Posts: 4,866
Send a message via AIM to Dave Send a message via Yahoo to Dave
Default New Upgrade at Tech-Forums

We've got the upgrade of vB software nearly completed. You'll notice some differences with the forum.

We will be tweaking the system over the next week to get several things implemented, so please bear with us while we work on that (an example is the sigs).

If you happen to notice a bug, you can report it in this thread or PM me or a Forum Leader about it. If you have suggestions, please place them in the suggestion forum....and yes, I do have a large list of suggestions from the past. The new software may address many of those suggestions.

Thanks for your patience while we've been working.

A big thanks to Larry for the upgrade, and doing lots of work!

Dave
__________________

Dave is offline  
Old 03-14-2007, 02:33 AM   #2 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,307
Default Re: New Upgrade at Tech-Forums

Quick reply box missing

Forum jump doesn't have the forums in it...
__________________

__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Old 03-14-2007, 02:57 AM   #3 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,307
Default Re: New Upgrade at Tech-Forums

Avatars...?
__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Old 03-14-2007, 06:03 AM   #4 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default Re: New Upgrade at Tech-Forums

What about having the user info to the left of the post again, instead of on top?
__________________
Apokalipse is offline  
Old 03-14-2007, 06:08 AM   #5 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Thumbs up Re: New Upgrade at Tech-Forums

Quote:
Originally Posted by Apokalipse View Post
What about having the user info to the left of the post again, instead of on top?
+1 !!!
__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 03-14-2007, 09:36 AM   #6 (permalink)
Ultra Techie
 
FireFox's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 608
Default Re: New Upgrade at Tech-Forums

Quote:
Originally Posted by TheMajor View Post
+1 !!!
+2

I've always hated these types of skins.
__________________
FireFox is offline  
Old 03-14-2007, 02:23 PM   #7 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jun 2006
Location: Massachusetts
Posts: 1,151
Send a message via AIM to Deathawk Send a message via Yahoo to Deathawk
Default Re: New Upgrade at Tech-Forums

Eh, I don't really have a problem with it. It's just different, I'll get used to it eventually

But hooray for updates.
__________________
Deathawk is offline  
Old 03-15-2007, 09:48 AM   #8 (permalink)
Ultra Techie
 
FireFox's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 608
Default Re: New Upgrade at Tech-Forums

oi..I just noticed that everyone has permissions to post in the RULES, News and Announcements forum.
__________________
FireFox is offline  
Old 03-15-2007, 12:08 PM   #9 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default Re: New Upgrade at Tech-Forums

Quote:
Originally Posted by FireFox View Post
oi..I just noticed that everyone has permissions to post in the RULES, News and Announcements forum.
you mean start a new thread?
__________________
Apokalipse is offline  
Old 03-15-2007, 02:42 PM   #10 (permalink)
Ultra Techie
 
FireFox's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 608
Default Re: New Upgrade at Tech-Forums

Quote:
Originally Posted by Apokalipse View Post
you mean start a new thread?
Aye.


And I can't respond with just "Aye." because it complains about the message being "too short" and that it has to be alteast "5 characters long". >_>
__________________

__________________
FireFox is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.