Folding @ Home - Page 16 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Techist Forum Information > Forum Admin, Announcements & Feedback
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-29-2006, 08:00 PM   #151 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 2,134
Default

yea they do. I would say it isnt worth it under 500MHz though.
__________________

joshd is offline  
Old 12-29-2006, 08:02 PM   #152 (permalink)
Master Techie
 
Shumway's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: London - Ontario - Canada
Posts: 2,729
Default

Quote:
Originally posted by nitestick
don't underestimate the power of <1GHz cpus. i've had some Duron 800s and P3 800s running F@H and they chug along pretty well. anything over say 600-700MHz is well worth the trouble to get folding.

That's why i alway's keep my eye's and ear's open for anything above 600mhz,They alway's come in handy sooner or later But for some reason all i can come across are little p2's like 233 or 450's
__________________

Shumway is offline  
Old 12-29-2006, 08:50 PM   #153 (permalink)
Lord Techie
 
Nitestick's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: смерти для спаме
Posts: 8,473
Default

around my city too many people have no sense of value. if i go to the more affluent areas you can't pickup anything below 800MHz from the roadside. i know someone who picked up a P4 2.8GHz from the side of the road that worked perfectly and even had a decent graphics card.
Nitestick is offline  
Old 12-29-2006, 08:58 PM   #154 (permalink)
Master Techie
 
Shumway's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: London - Ontario - Canada
Posts: 2,729
Default

I wish i could find crap like that The most you can find is like a p-133,Heck people think those old comp's are worth more than gold here,There's people trying to get $250 for a p3-450 and that just cause it has a free mouse and keyboard,For some reason they alway's sell too,But when i try getting like $75 for my p3-733 i get like 1 email and then they complain it's too much and i never here from them again
Shumway is offline  
Old 12-29-2006, 09:02 PM   #155 (permalink)
Lord Techie
 
Nitestick's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: смерти для спаме
Posts: 8,473
Default

at least i know value

i have my own stock pile of parts and i sell what i pick up
Nitestick is offline  
Old 12-30-2006, 10:10 AM   #156 (permalink)
Wizard Techie
 
Ethereal_Dragon's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: USA
Posts: 3,755
Send a message via AIM to Ethereal_Dragon Send a message via Yahoo to Ethereal_Dragon
Default

ARg...... so the GPU client isn't playing nice with my machine... I tried both the GUI and Console version on my machine, and it is taking 30+ minutes per FRAME.... telling me that it will complete the WU around May of 2008...... SO... I closed them, OC'd the clocks a little, and still got the same result...

Next step, I installed Catalyst 6.12 from ATi's website.... that went smoothly, and rather than working units until the end of time, I was getting MASSIVE EUE (early Unit end, or something to that effect). SO, in all my brilliance (close to midnight, eyelids duct-taped open) I ripped out all the ATi software (and something else too, not sure what though) and now the computer takes about 15-20 minute to boot, IF it boots at all.... I then tried to boot in safemode and correct, to no avail.... then did a system restore to BEFORE I fudged it up, STILL boots wierd, so I am just going to format it and start from the beginning... Good thing that WoW, BF2, and drivers were the only things installed... lol

I guess I will try to get the GPU client working off the bat before any other software installs on this.....
__________________
Gaming Laptop: - ASUS K501LX-EB71 - Stock (Wife's) - Gateway P-6860FX - Stock (Mine)
General Laptop: - Sony Vaio SVE141D1L - Stock (Mine)
Gaming Rig: BACK ONLINE!! ASUS Z87-PRO (V EDITION), Intel Core i5-4590 Haswell (Stock Cooling), HyperX FURY 8GB DDR3 1866,
XFX Radeon HD 4870, SILVERSTONE DA700, Samsung 840 500Gig SSD MZ-7TD500BW, 3x WD20EARS 2 TB Green,
ASUS DRW-2014L1T (DVD), LG WH14NS40 (Blu Ray), Dell 2709W, Sony SDM-HS95P, Windows 10 Pro
The NAS Box: OFFLINE D-Link DNS-323, 0.1RC3 Alt-F firmware, 2x 7200.14 ST3000DM001 3TB EXT4 - NO RAID - 6 TB
Home Server: BUILD LOG!! - Supermicro SC826TQ-R800LPB chassis, X8DTN+, Dual Xeon E5620 (Stock),
4x Nanya NT4GC72B4NA1NL-CG (24GB Reg ECC DDR3), 12x MICRON MT36JSZF51272PZ-1G4G1FG (48GB Reg ECC DDR3), (72GB total memory)
2x OCZ Agility (60GB) (OS & Backup), 6x WD40EFRX (4TB) in RaidZ2 (14.3 TB usable), 2x Q Series HDTS225XZSTA (256GB) ZIL & L2ARC mirrored

Ethereal_Dragon is offline  
Old 12-30-2006, 10:27 AM   #157 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,302
Default

Gotta love betas, eh E_D?
__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Old 12-30-2006, 11:35 AM   #158 (permalink)
Wizard Techie
 
Ethereal_Dragon's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: USA
Posts: 3,755
Send a message via AIM to Ethereal_Dragon Send a message via Yahoo to Ethereal_Dragon
Default

Yes, gotta love the beta's... like Vista running on my gaming rig not detecting the integrated sound hardware... lol. Oh well..

I just have to figure out which Cat. version is bundled with the card. I am thinking it is 6.6 or 6.7, due to what the F@H ATI FAQ says... I guess I will upgrade to 6.10 after the fresh install, or maybe 6.11.....

Quote:
Versions 6.6 and 6.7 will work, but at a major performance hit; 6.8 and 6.9 will not work at all. Due to all the complexities of support, we will support only versions 6.5, 6.10, and 6.11. Version 6.12 does not work correctly, but we are expecting that the 7.x series to solve that problem.
__________________
Gaming Laptop: - ASUS K501LX-EB71 - Stock (Wife's) - Gateway P-6860FX - Stock (Mine)
General Laptop: - Sony Vaio SVE141D1L - Stock (Mine)
Gaming Rig: BACK ONLINE!! ASUS Z87-PRO (V EDITION), Intel Core i5-4590 Haswell (Stock Cooling), HyperX FURY 8GB DDR3 1866,
XFX Radeon HD 4870, SILVERSTONE DA700, Samsung 840 500Gig SSD MZ-7TD500BW, 3x WD20EARS 2 TB Green,
ASUS DRW-2014L1T (DVD), LG WH14NS40 (Blu Ray), Dell 2709W, Sony SDM-HS95P, Windows 10 Pro
The NAS Box: OFFLINE D-Link DNS-323, 0.1RC3 Alt-F firmware, 2x 7200.14 ST3000DM001 3TB EXT4 - NO RAID - 6 TB
Home Server: BUILD LOG!! - Supermicro SC826TQ-R800LPB chassis, X8DTN+, Dual Xeon E5620 (Stock),
4x Nanya NT4GC72B4NA1NL-CG (24GB Reg ECC DDR3), 12x MICRON MT36JSZF51272PZ-1G4G1FG (48GB Reg ECC DDR3), (72GB total memory)
2x OCZ Agility (60GB) (OS & Backup), 6x WD40EFRX (4TB) in RaidZ2 (14.3 TB usable), 2x Q Series HDTS225XZSTA (256GB) ZIL & L2ARC mirrored

Ethereal_Dragon is offline  
Old 01-05-2007, 12:08 AM   #159 (permalink)
Wizard Techie
 
Ethereal_Dragon's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: USA
Posts: 3,755
Send a message via AIM to Ethereal_Dragon Send a message via Yahoo to Ethereal_Dragon
Default

YAY!! I officailly have the GPU client software running on my Gaming Rig... It completes 1% of WU's in about 9 minutes, so 900 min per WU so far... I completed 1, and the 2nd is 60% done right now... gonna hit that 30K milestone by Monday hopefully!!!

EDIT: Update 01/05/07 11:10 CST: Well, my rig finished another WU this morning minutes before I left for work... that's 2 in 2 days. That isn't to mention the 5-6 hours I had folding turned off while I was playing BF2 the past 2 nights. Once I have this rig broken in, (just re-applied the thermal paste), I am gonna run it with the GPU client 24x7, which should be do-able, cause this is the GAMING ONLY rig, and I don't play games unless my girl goes out or is asleep. /EDIT
__________________
Gaming Laptop: - ASUS K501LX-EB71 - Stock (Wife's) - Gateway P-6860FX - Stock (Mine)
General Laptop: - Sony Vaio SVE141D1L - Stock (Mine)
Gaming Rig: BACK ONLINE!! ASUS Z87-PRO (V EDITION), Intel Core i5-4590 Haswell (Stock Cooling), HyperX FURY 8GB DDR3 1866,
XFX Radeon HD 4870, SILVERSTONE DA700, Samsung 840 500Gig SSD MZ-7TD500BW, 3x WD20EARS 2 TB Green,
ASUS DRW-2014L1T (DVD), LG WH14NS40 (Blu Ray), Dell 2709W, Sony SDM-HS95P, Windows 10 Pro
The NAS Box: OFFLINE D-Link DNS-323, 0.1RC3 Alt-F firmware, 2x 7200.14 ST3000DM001 3TB EXT4 - NO RAID - 6 TB
Home Server: BUILD LOG!! - Supermicro SC826TQ-R800LPB chassis, X8DTN+, Dual Xeon E5620 (Stock),
4x Nanya NT4GC72B4NA1NL-CG (24GB Reg ECC DDR3), 12x MICRON MT36JSZF51272PZ-1G4G1FG (48GB Reg ECC DDR3), (72GB total memory)
2x OCZ Agility (60GB) (OS & Backup), 6x WD40EFRX (4TB) in RaidZ2 (14.3 TB usable), 2x Q Series HDTS225XZSTA (256GB) ZIL & L2ARC mirrored

Ethereal_Dragon is offline  
Old 01-14-2007, 03:28 PM   #160 (permalink)
Wizard Techie
 
Ethereal_Dragon's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: USA
Posts: 3,755
Send a message via AIM to Ethereal_Dragon Send a message via Yahoo to Ethereal_Dragon
Default

Looking at our overtake outlook, I am estimating that we should be ranked in the 500's by the end of February!!

http://folding.extremeoverclocking.c...php?s=&t=12864
__________________

__________________
Gaming Laptop: - ASUS K501LX-EB71 - Stock (Wife's) - Gateway P-6860FX - Stock (Mine)
General Laptop: - Sony Vaio SVE141D1L - Stock (Mine)
Gaming Rig: BACK ONLINE!! ASUS Z87-PRO (V EDITION), Intel Core i5-4590 Haswell (Stock Cooling), HyperX FURY 8GB DDR3 1866,
XFX Radeon HD 4870, SILVERSTONE DA700, Samsung 840 500Gig SSD MZ-7TD500BW, 3x WD20EARS 2 TB Green,
ASUS DRW-2014L1T (DVD), LG WH14NS40 (Blu Ray), Dell 2709W, Sony SDM-HS95P, Windows 10 Pro
The NAS Box: OFFLINE D-Link DNS-323, 0.1RC3 Alt-F firmware, 2x 7200.14 ST3000DM001 3TB EXT4 - NO RAID - 6 TB
Home Server: BUILD LOG!! - Supermicro SC826TQ-R800LPB chassis, X8DTN+, Dual Xeon E5620 (Stock),
4x Nanya NT4GC72B4NA1NL-CG (24GB Reg ECC DDR3), 12x MICRON MT36JSZF51272PZ-1G4G1FG (48GB Reg ECC DDR3), (72GB total memory)
2x OCZ Agility (60GB) (OS & Backup), 6x WD40EFRX (4TB) in RaidZ2 (14.3 TB usable), 2x Q Series HDTS225XZSTA (256GB) ZIL & L2ARC mirrored

Ethereal_Dragon is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.