will dis work on socket 478 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-24-2005, 12:57 AM   #1 (permalink)
Banned
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 549
Send a message via AIM to bigtimeballer50
Default will dis work on socket 478

hey guys will this work on a socket 478 p4??

http://www.newegg.com/app/viewProduc...106-049&depa=0

first it says socket 775 then it has a comma the nit says p4 =/
__________________

bigtimeballer50 is offline  
Old 02-24-2005, 01:23 AM   #2 (permalink)
Memberbot
 
Elbatrop1's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 4,057
Default

Nope. The socket 775 IS still a P4, just like a socket 478, but it uses a different pin arrangement, and a different shape.
__________________

__________________

Intel E6750...........PSN: ELBATROP
XFX nForce 650i Ultra
Patriot PC2-6400 8GB (4x2GB)
eVGA 9800GT
36GB WD Raptor
120GB SG
1TB SG
Logitech X-530
Samsung SyncMaster 931c
Samsung SyncMaster 750s
Windows 7 Home Premium 64
Elbatrop1 is offline  
Old 02-24-2005, 01:30 AM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 1,349
Default

R u shur, after that it also says compatable with AMD k7/8, so its not only 775.
jolancer is offline  
Old 02-24-2005, 01:41 AM   #4 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 121
Default

it should also say P4 Prescot which should be 478.
PILMAN is offline  
Old 02-24-2005, 01:55 AM   #5 (permalink)
Master Techie
 
Shumway's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: London - Ontario - Canada
Posts: 2,729
Default

It say's compatible with Intel LGA775. P4 and AMD K7, K8 (Included AMD Sempron) so it should work no problem,it should come with universal clip's or something that can be used on each of the different socket's.
Shumway is offline  
Old 02-24-2005, 10:54 AM   #6 (permalink)
Banned
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 549
Send a message via AIM to bigtimeballer50
Default

k thnx guys ill be getnig that kit soon =) anyone know if there is water blocks for videocard if so cn u post a link thank u
bigtimeballer50 is offline  
Old 02-24-2005, 05:33 PM   #7 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 2,088
Default

No, that wont work with 478, only 775... Just because it supports P4, dont mean any socket... Just P4 LGA775, they only say P4 sepratly for people that dont know LGA775 are P4. If it did support both 775-478, it would say so.. Not just 775..
__________________
Finished With TF.
Codeine is offline  
Old 02-24-2005, 06:03 PM   #8 (permalink)
Banned
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 549
Send a message via AIM to bigtimeballer50
Default

dam tha tsucsk r u sure i wanted that water kit so bda =(
bigtimeballer50 is offline  
Old 02-24-2005, 07:04 PM   #9 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 2,088
Default

Ok, honestly i dident even see it was the thermaltake big water system. With the specs they give, it clearly indicates that it shouldent. But the Thermaltake is pretty much made for any system. I couldent really tell you for sure....sorryy man..
__________________
Finished With TF.
Codeine is offline  
Old 02-24-2005, 07:04 PM   #10 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 876
Default

yea its only for 775, and k8
__________________

phosho510 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:23 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.