Vegetable Oil pc - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-17-2005, 09:51 PM   #21 (permalink)
Imperial Space Womble
 
Harper's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Australia
Posts: 6,903
Default

Quote:
Originally posted by septoid2
Man.. that'd be cool to take to a lan party !!
Not really. The last thing i want is that thing spilling in the back of my car while doing to the lan party.
__________________

__________________

"I FEEL SO GOOD I FEEL SO NUMB, YEAH!!!" -- Rob Zombie
Main Rig - AMD FX-8350x8 4.0Ghz CPU, 4x 8Gb (32Gb) DDR3 Ram, Gigabyte GA-970A-D3, GeForce GT 970 4Gb, 1x 256Gb SSD\8Tb (3+2+2+1) SATA HDD, DVDRW, SB X-Fi, Win 10 (64-bit)
Asus N61JV-JX231V - Intel Core i5 3437u (1.9 - 2.4 GHz), 12GB, 640GB, 16" Display, nVidia 325M 1Gb, DVD-RW, Win 10 (64-bit)
Mobile Phone : Samsung Galaxy 5 Note SM-N920IConsole : Play Station 4
Harper is offline  
Old 11-17-2005, 10:06 PM   #22 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 765
Default

Just imagine all the girls though!!

"Oh I love a man who can cool his PC with various oils... Mmm.."
__________________

septoid2 is offline  
Old 11-17-2005, 11:05 PM   #23 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,310
Default

That seems really awesome but i dont understand how it dosent screw everything up. And if you believe you can stick your PSU in the oil then why couldnt you put your HD in it to?
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline  
Old 11-17-2005, 11:14 PM   #24 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 765
Default

Harddrives need air to spin, theres a hole on your harddrive and it says "do not cover"

Cover it and well....
septoid2 is offline  
Old 11-17-2005, 11:14 PM   #25 (permalink)
Imperial Space Womble
 
Harper's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Australia
Posts: 6,903
Default

Quote:
Originally posted by septoid2
Just imagine all the girls though!!
Personally I prefer Jelly Wrestling.

However I don't think that Jello has the same heat conductivity.
__________________

"I FEEL SO GOOD I FEEL SO NUMB, YEAH!!!" -- Rob Zombie
Main Rig - AMD FX-8350x8 4.0Ghz CPU, 4x 8Gb (32Gb) DDR3 Ram, Gigabyte GA-970A-D3, GeForce GT 970 4Gb, 1x 256Gb SSD\8Tb (3+2+2+1) SATA HDD, DVDRW, SB X-Fi, Win 10 (64-bit)
Asus N61JV-JX231V - Intel Core i5 3437u (1.9 - 2.4 GHz), 12GB, 640GB, 16" Display, nVidia 325M 1Gb, DVD-RW, Win 10 (64-bit)
Mobile Phone : Samsung Galaxy 5 Note SM-N920IConsole : Play Station 4
Harper is offline  
Old 11-17-2005, 11:41 PM   #26 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 327
Default

lol...imagine a computer set in jelly...like that stapler. lol.
__________________
gimli of gloin is offline  
Old 11-17-2005, 11:50 PM   #27 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,310
Default

Imagine a computer in KY jelly.
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline  
Old 11-18-2005, 01:00 AM   #28 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 1,319
Default

Quote:
Originally posted by P.P. Mguire
Imagine a computer in KY jelly.
lol
__________________

Avalanch3 is offline  
Old 11-18-2005, 03:06 AM   #29 (permalink)
Lord Techie
 
Nitestick's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: смерти для спаме
Posts: 8,473
Default

for god sake who here has ever looked at a chemistry text book everyone seems to assume that all liquids conduct electricity. no putting the psu in will not cook it. if the board hasn't been fried already then no the psu won't be. the only thing you haqve to be really careful of is contaminants because contaminants within the oil may conduct electricity. i can't remember the link but there is a guy who's had his pc running for about 5 years in oil. kudos for the project.
Nitestick is offline  
Old 11-18-2005, 03:12 AM   #30 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 833
Send a message via ICQ to Amd2800 Send a message via AIM to Amd2800 Send a message via Yahoo to Amd2800
Default

OMG thats the same CPU and BOARD i have for my Intel 450 but its a p2 not p3
__________________

__________________
NEW PC : The I5-2500 3.3ghz
CPU : Intel I5-2500 @ 3.3Ghz *SandyBridge* - Ram : 8GB DDR3 1333Mhz Dual Channel - Mobo : Asus P8H67-M Pro
HDD0 : 1TB Sata 2 - GFX : ATI Radeon HD6950 2GB - Sound: Realtek 5.1 Onboard - OS1 : Windows 7 Ultimate X64

Dell Studio 1747 Laptop
CPU : Intel I7 - Q720 @ 1.66Ghz - Ram: 4GB Ram DDR3 1333Mhz Dual Channel - Mobo : Dell - HDD: 2x 500GB Sata 2 - OS1: Windows 7 Ultimate X64





Quote:
I want a processor in my brain..... Can i upgrade my ram?

Amd2800 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.