signs of overlocking too much - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-08-2006, 12:12 AM   #21 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 2,306
Default

http://i16.photobucket.com/albums/b35/matt2m/jb.jpg

see it works idk why it cpuz is reading the vcore so high no other program does lol
__________________

__________________
Lonewolf5460 is offline  
Old 04-08-2006, 07:07 PM   #22 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 837
Send a message via AIM to 2fast4u
Default

will it work on my p3 though?
__________________

__________________
2fast4u is offline  
Old 04-09-2006, 09:29 PM   #23 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 2,306
Default

it should because of the chipset if not and it lockes up just unplug it and turn it back on because you are messing with thew .pll and other things so it will hard lock.

if it does not hardlock enjoy
__________________
Lonewolf5460 is offline  
Old 04-10-2006, 07:34 AM   #24 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 837
Send a message via AIM to 2fast4u
Default

it says that it can't read the pll and the changes weren't made successfully... how do i find out my pll?

btw i have a D815EEA not a D815EEA2

any help?
__________________
2fast4u is offline  
Old 04-10-2006, 01:47 PM   #25 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 2,306
Default

yah i know but your revison # is 2 so it os the D815EEA2 not the
D815EEA

dont go there just hit the fine tuning button and up it by a coulpe of mhz if it locks the it did not work so then there is no way of o/c you computer.
__________________
Lonewolf5460 is offline  
Old 04-10-2006, 05:39 PM   #26 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 837
Send a message via AIM to 2fast4u
Default

i try to hit get frequence and it says that it can't read my PLL. so what do i do?
__________________
2fast4u is offline  
Old 04-10-2006, 06:21 PM   #27 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 2,306
Default

idk right now i am in jamaica right now away from my computer i will help you when i get back in 6 days sorry for the wait.
__________________
Lonewolf5460 is offline  
Old 04-10-2006, 07:24 PM   #28 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 837
Send a message via AIM to 2fast4u
Default

ok

how many more days do i need to wait?
__________________
2fast4u is offline  
Old 04-13-2006, 10:36 AM   #29 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

dude, use the edit button
__________________
Apokalipse is offline  
Old 04-13-2006, 10:38 AM   #30 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 2,306
Default

umm lets see its thursday and i go back to america on sunday
__________________

__________________
Lonewolf5460 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.