Sata Hd - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-16-2005, 02:20 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 52
Send a message via AIM to Riff-Raff
Default Sata Hd

I have a BRAN NEW nothing on it sata HD, When i turn the comp on i get beeps. I went the the WD web site and there are drivers i need. Can the drives make the Computer boot up. I'm getting nothing on the screen
__________________

__________________
-----------------------------------------------------
----0000---0000-----------00000-----00000----00000-
---0 ------0---0-----------0---0-----0---------0----0
--0---000--0---0-----------00000-----00000----0-----0
--0-----0--0---0-----------0----------0--------0-----0
---00000---0000-----------0----------00000----00000
Riff-Raff is offline  
Old 06-16-2005, 02:26 PM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 584
Send a message via ICQ to daappleby
Default

when you you go to install windows it will say if you need to install 3rd party drivers press F6 or F9 or whatever, put those drivers on a floppy and put the floppy in the drive, and all should go well.
__________________

__________________

Help us Help you:

1) <b>RTFM</b>
2) Search TF using <b>more than one</b> keyword or combination of words
3) Post specific details. We need your computer specs, your OS, and any details from the error messages you get.
daappleby is offline  
Old 06-16-2005, 02:44 PM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 1,574
Default

He said nothing on the screen though.

Was there anything before you installed the drive?
Try reseating your RAM and graphics card.
__________________


\'There is only one basic human right, and that is to do as you **** well please.
And with it comes the only basic human duty, to take the consequences.\'



m3trj is offline  
Old 06-16-2005, 03:06 PM   #4 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 52
Send a message via AIM to Riff-Raff
Default

yes i get nothing on the screen How do i reset that? And i tryed a diff video card same thing.
__________________
-----------------------------------------------------
----0000---0000-----------00000-----00000----00000-
---0 ------0---0-----------0---0-----0---------0----0
--0---000--0---0-----------00000-----00000----0-----0
--0-----0--0---0-----------0----------0--------0-----0
---00000---0000-----------0----------00000----00000
Riff-Raff is offline  
Old 06-16-2005, 03:38 PM   #5 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 1,574
Default

Oh right. I meant reseat, like unplug and replug everything in. You've already tried the graphics card, what about the RAM? Try one stick.

Does the computer boot without the drive attached?
__________________


\'There is only one basic human right, and that is to do as you **** well please.
And with it comes the only basic human duty, to take the consequences.\'



m3trj is offline  
Old 06-16-2005, 05:32 PM   #6 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 52
Send a message via AIM to Riff-Raff
Default

i only have ONE stick of Ram. adn with out what drive? the cd-roms?
__________________
-----------------------------------------------------
----0000---0000-----------00000-----00000----00000-
---0 ------0---0-----------0---0-----0---------0----0
--0---000--0---0-----------00000-----00000----0-----0
--0-----0--0---0-----------0----------0--------0-----0
---00000---0000-----------0----------00000----00000
Riff-Raff is offline  
Old 06-16-2005, 05:52 PM   #7 (permalink)
Monster Techie
 
idiotec's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,748
Default

Is this a brand new build, or are you just changing the hdd?

Are you booting off the XP CD?
__________________

BE HEARD - Techonvent
DS3 | E6400 - 3.2GHz 24/7 | 2GB OCZ PLat. PC6400 | 6800GT | Zippy 460W
What the world needs is more geniuses with humility, there are so few of us left.
idiotec is offline  
Old 06-16-2005, 06:01 PM   #8 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 52
Send a message via AIM to Riff-Raff
Default

Bran new build, I got a barebones, came witht he MoBo, cpu, i had a video card and cd-rom, floppy drive. I got a new OEM HD from newegg. Im not loading anything i havnt done anything but connect all the cables, set the jumpers and push the power.
__________________
-----------------------------------------------------
----0000---0000-----------00000-----00000----00000-
---0 ------0---0-----------0---0-----0---------0----0
--0---000--0---0-----------00000-----00000----0-----0
--0-----0--0---0-----------0----------0--------0-----0
---00000---0000-----------0----------00000----00000
Riff-Raff is offline  
Old 06-16-2005, 06:03 PM   #9 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

well, the mobo, cpu, RAM, or graphics card is either dead or just not seated right, hence why the told you to try reseating some things....pull out the graphics card, if you got canned air use it to blow out the AGP slot, reseat it firmly making sure it's definitely in there....repeat with the RAM
Nubius is offline  
Old 06-16-2005, 06:05 PM   #10 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 52
Send a message via AIM to Riff-Raff
Default

it's all Bran new no dust.
__________________

__________________
-----------------------------------------------------
----0000---0000-----------00000-----00000----00000-
---0 ------0---0-----------0---0-----0---------0----0
--0---000--0---0-----------00000-----00000----0-----0
--0-----0--0---0-----------0----------0--------0-----0
---00000---0000-----------0----------00000----00000
Riff-Raff is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:31 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.