Please Help!!! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 02-06-2005, 02:42 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Aug 2004
Posts: 37
Default Please Help!!!

Hey guys I have a question. one of my buddies friend wanted there HP 6540c rebuilt if you don’t know its an older machine (to give you an idea 466MHz) and I reformatted the hard drive and cleaned out the inside (the dirtiest I have seen ever) and I put everything back together and now there is no display! no bios or nothing you can hear it going through the motions but no display please help!!!


stumpy is offline  
Old 02-06-2005, 02:53 PM   #2 (permalink)
Super Techie
Join Date: Nov 2004
Posts: 284

It is probably a problem a video card problem. But try resetting the bios, it worked for me, over overclocked and this does not belong in this section.
comrad is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:50 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.