over-overclocked? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-29-2005, 07:00 AM   #11 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3,782
Default

windows overclocking isnt as reliable as doing it from BIOS
__________________

__________________
Core 2 Duo E6400, DFI Infinity 975X/G, 2x 512mb DDR2 667mhz, Albatron 7900gt, WD 200gb SATA, Samsung DVD-RW, Silverstone ST-50EF 500w PSU.
waynejkruse10 is offline  
Old 05-29-2005, 05:18 PM   #12 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,887
Default

-.-

Core Center shouldnt have made it jump like that..... It increase's it by 1mhz and lets it run for 15 seconds, then increase's again, it will keep going till you tell it to stop.
__________________

c0rr0sive is offline  
Old 05-29-2005, 09:44 PM   #13 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 16
Default

Nubius ~ sweet :P I totally stink at ps. But Ill give it a try

waynejkruse10 ~ My BIOS boots up really slow O.o so I figured why not try Core Center :P

charles_scott ~ It did do that, go 1 by 1. Then my machine rebooted( I guess it got to hot) then when it was back online, I went to core center to see whats up and it was set at 215
__________________

lerch is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:04 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.