Hd Light - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-03-2004, 08:50 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 2
Default Hd Light

I'm trying to mod my case and come with a idea . Put one activity light for each of my hard drive :amazed: .

I can't find any info for that, so if somebody can help, I will be happy.
__________________

Ectoruss is offline  
Old 09-03-2004, 09:24 PM   #2 (permalink)
TMT
True Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 241
Default

Having an activity light for each hard drive would not be down to a case modification. The hard drive light pins attatch directly to the motherboard, so as far as I know, your motherboard would need to have this feature built in.

If you find a way to do this, then you wouldn't need to add an additional light to your case, you could just use the power light, since you'll know if your computer is on or not. This way each drive will be colour-coded; hard drive one with a red light, and hard drive two with a green light (or whichever your case has).

TMT.
__________________

TMT is offline  
Old 09-03-2004, 09:43 PM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 1,878
Send a message via ICQ to Demalii Send a message via AIM to Demalii Send a message via Yahoo to Demalii
Default

Hmm.. ya know that mod about the LED in the ide cable? Maybe it's possible to have a relay from the cable to the LED... to show activity... Like have a split wire that goes to an LED on the front of your case and not use the mobo's activity feature at all?.. get what I'm sayin? =p
Demalii is offline  
Old 09-03-2004, 09:48 PM   #4 (permalink)
TMT
True Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 241
Default

Sounds possible.

TMT.
TMT is offline  
Old 09-03-2004, 11:00 PM   #5 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 1,847
Send a message via AIM to OIDanTheManIO Send a message via Yahoo to OIDanTheManIO
Default

hmmm ive never really thought about that before!
__________________
<a href=\"http://oi-forums.com/index.php?topic=187.0\"><img src=\"http://img171.echo.cx/img171/2096/getopera9zg6jw.png\"></a>
OIDanTheManIO is offline  
Old 09-05-2004, 12:14 AM   #6 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: May 2004
Posts: 372
Default

never heard bout an led from a ide cable sounds like it could screw stuff up cuz it saps power u got a link to it or sumtin?
__________________

<i>Never underestimate the power of stupid people in large groups</i>
Gl\l0m!$h is offline  
Old 09-05-2004, 05:35 AM   #7 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 1,878
Send a message via ICQ to Demalii Send a message via AIM to Demalii Send a message via Yahoo to Demalii
Default

naa.. there's a mod you can do to stick an led into the IDE cable and it's harmless.. I think a link was posted here sometime ago.
Demalii is offline  
Old 09-08-2004, 02:02 PM   #8 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 2
Default

Do you remember the link about this that was posted before..... Cause I'm Really new here so it will surely take a while for me too found it... An I can't wait to finish My case so....

Tkx
__________________

Ectoruss is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:03 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.