CPU Setup Help? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-25-2007, 07:29 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 6
Default CPU Setup Help?

Hello,

I just cleaned my Fan for the processor and I had to take it out along with the motherboard. When I put everything back together it asked on startup to redo the settings in the BIOS. What do I need to put for my CPU settings for the right overclocking.

I have the following:

ABIT NF7-S V2 Socket A (Socket 462) NVIDIA nForce2 SPP ATX AMD Motherboard

AMD Mobile Athlon XP-M 2400+ (45W) Barton 1.8GHz Socket A Processor Model AXMH2400FQQ4C - OEM

2 sticks of 256 RAM making it 512 - 256MB PC-2100 Double Data Rate (DDR) 184-pin (32x64) RAM

And I just put in an Antec 650W Power supply - I have 2 hard drives and 2 DVD drives. I am running XP. Thanks for the help!
__________________

blakeas is offline  
Old 02-25-2007, 12:18 PM   #2 (permalink)
Master Techie
 
reggie_da_man's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,567
Default

Did you have the CPU overclocked before you took out the motherboard? If not then just set the time and date in the bios save and exit. Everything should be good afterwards.
__________________

reggie_da_man is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:42 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.