800Mhz FSB? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-07-2006, 09:58 AM   #1 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 1,246
Default 800Mhz FSB?

In theory... If you run a 400mhz fsb CPU in a 800mhz capable motherboard, will overclocking the CPU be easier, since the motherboard itsself won't have to overclock?

Sorry couldn't find it anywhere in Google.
__________________

WorldIndustries is offline  
Old 06-07-2006, 02:12 PM   #2 (permalink)
Master Techie
 
reggie_da_man's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,567
Default

No not really; however you might get higher overclocks because you have more room with the FSB. The only thing that would make it easier would be some PC3200 ram for obvious reasons.
__________________

__________________

reggie_da_man is offline  
Old 06-07-2006, 10:00 PM   #3 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jan 2005
Location: Delaware
Posts: 3,475
Default

It will be even harder since you'll have to mess with dividers.
turtile is offline  
Old 06-08-2006, 06:00 AM   #4 (permalink)
Lord Techie
 
Nitestick's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: смерти для спаме
Posts: 8,473
Default

the FSB is still located on the processor, the memory controller on the motherboard so it doesn't really make a difference to the FSB
Nitestick is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.