installation problems.

Status
Not open for further replies.

joshd

Fully Optimized
Messages
2,133
posting on behalf of a friend:

"upon installation of cyberlink power dvd 5.5, an error is recieved when the installation gets to 61%. the error is "There was an error launching the set up. Catastrophic failure." even after a reinstall of windows, the problem persisted. any other programs install fine. i installed cyberlink 4.0 instead, this installed fine but failed to actually work"

he has run memtest, and it passed fine.

he has reinstalled windows around 5 times in the last week, and every time something has gone wrong, and not worked. at the moment, everything works fine apart from this one thing. once this is fixed, he will be sorted, and have a fresh OS.


Specs:

P4 3.6GHz Prescott.
2GB DDR2
7800GTX
Dell NF4 mobo
650W Dell PSU


EDIT: make that EIGHT reinstalls in the past week.
 

SoLaRiZe

Solid State Member
Messages
12
Have you ever considered that your cyberlink installation software is corrupt. Try another (newer) cyberlink power dvd version and see if you have the same problem.
 

talldude123

Banned
Messages
7,915
Has your friend's Operating System been repaired?


Have you called Dell Tech-Supprt?
*Assumeing they'll even understand anything :D
 

joshd

Fully Optimized
Messages
2,133
he has tried cyberlink 4 and 5, 5 wont install, and 4 will install but errors when you try and run it.

i have lent him my copy, and will update you on how that goes.
 
Status
Not open for further replies.
Top