Hey friends, First this is the hardware I have on the computer : Motherboard Name:

ripo66

Baseband Member
Messages
59
Location
usa
Hey friends,
First this is the hardware I have on the computer :
Motherboard Name: Intel Pearl Creek DG31PR
CPU Type: DualCore Intel Core 2 Duo E7200, 2533 MHz (9.5 x 267)
Drive #1 - WDC WD3200AAKS-00VYA0 (298 GB)
Drive #2 - WDC WD3200AAJS-08L7A0 (298 GB)
(I want to note that both hdd are not SSD drives)
Memory : 4GB DDR2

First, I apologize for my bad English
I have a strange computer problem
In recent months, one of the hdd drives on the computer has started
to disappear
It should be noted that I did not hear any special noise from the drive .. or end-of-life clicks
When that is happen I would open the computer case .. Disconnect the hard disk and return it and then the next boot would appear normal on windows and like nothing happened.
Now the hard drive from the model WDC WD3200AAKS-00VYA0 (298 GB)
And its shown on my windows and I can access to it
But when I try to copy files from it the speed is very low like 100 kb\s
Or slower .
While the second disk number 2 (WDC WD3200AAJS-08L7A0 (298 GB)
is transferring the files at very high speeds
I have attached a picture to show you the differences
Between copying from each disk

Does anyone have an idea how to solve the problem? And why is this happening?
Thanks in advance everyone
 

Attachments

  • wow.jpg
    wow.jpg
    52.3 KB · Views: 1

pete.i

Daemon Poster
Messages
649
Location
UK
It's very rare that you will hear anything at all before a hard drive packs in. It sounds to me like yours is about to die. hard drives are reasonably cheap at the moment even SSDs. I would get all your personal files off that drive on to something else and then replace it.
 
Top