page not loading but works on other computers - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Internet > Internet Software and Browsers
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-16-2019, 01:21 PM   #1 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 1,147
Send a message via AIM to raverx3m
Default page not loading but works on other computers

ok riddle me this:

main page wasn't loading for few days. now it is loading and when I click a link it works and next page loads.

BUT
when I click and open link in new tab or window it doesn't work.

it works on every other pc
it works on other browsers like firefox and edge
but not IE( the reason I use IE is because it reenders pages the way I like it, and it doesn't have the delay that other browsers have) that is settled .. pease don't offer to switch browsers



I reset DNS, reset IE to default, updated windows, ran antivirus and spybot found nothing wrong..
yet the page still doesn't work only on my PC
even with firewall on so I know its not my IP being blocked either

its something to do with IE opening it in new window.... everything else seems to be working

is there a way to troubleshoot this more in depth? like to see the actuall process happening and see where the error is?
__________________

__________________
(win 10 pro)(32gb ddr3-1600 )( HP6300 pro elite sff)(i7-377@3.40ghz)
(250gb ssd evo 860)(4 tb WD storage)(nvidia GeForce GTX 1050Ti 4gb slim)
raverx3m is offline   Reply With Quote
Old 12-18-2019, 01:08 AM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 1,147
Send a message via AIM to raverx3m
Default Re: page not loading but works on other computers

when I look at the debugger in IE this is what I get

The code on this page disabled back and forward caching
__________________

__________________
(win 10 pro)(32gb ddr3-1600 )( HP6300 pro elite sff)(i7-377@3.40ghz)
(250gb ssd evo 860)(4 tb WD storage)(nvidia GeForce GTX 1050Ti 4gb slim)
raverx3m is offline   Reply With Quote
Old 01-21-2020, 02:42 AM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 1,147
Send a message via AIM to raverx3m
Default Re: page not loading but works on other computers

so after about 2 weeks it slowly started working properly. and I still have no clue why

first it wouldn't load at all then some parts of it started loading
later almost all of it loaded but one part didn't work

and now everything works again.
I attempted to fix and reset bunch of stuff the first week but that made no difference.
for nest week I just clocked on it every day to see if it works
and it just fixed somehow after a week without me doing anything else

but now Im really curious is there a way to troubleshoot it somehow?
looking at the source? or using the development tools in IE
or any other way
anyone can point me to anything at all would be great
__________________
(win 10 pro)(32gb ddr3-1600 )( HP6300 pro elite sff)(i7-377@3.40ghz)
(250gb ssd evo 860)(4 tb WD storage)(nvidia GeForce GTX 1050Ti 4gb slim)
raverx3m is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Monitor not working on tower but works on other towers. Killerken3000 Hardware Repairs and Troubleshooting 5 08-07-2012 06:50 PM
Clicky DVD Drive works but works Poemaster New Systems | Building and Buying 0 03-30-2008 07:26 PM
not about computers...but its not spam, i promise! talldude123 Off Topic Discussion 9 11-21-2005 06:05 PM
Installing Works 2001 over Works 2000? Rockydog Microsoft Windows and Software 1 02-27-2005 11:55 AM
AC97 Works on Rear Speaker, but Not Front BeeAwwb Computer Audio and Multimedia 0 04-09-2004 09:49 PM



All times are GMT -5. The time now is 08:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.