trouble logging in - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Techist Forum Information > Forum Admin, Announcements & Feedback
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-06-2011, 12:22 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 20
Default trouble logging in

does anyone else have trouble logging in? every time i try to log in it always sends me to the log in page multiple times before i'm actually logged in ...when i know my password is right
__________________

__________________
cphoo is offline   Reply With Quote
Old 10-06-2011, 07:56 AM   #2 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,645
Default Re: trouble logging in

It always logs me in first try. What Browser and What OS are you using?
__________________

__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline   Reply With Quote
Old 10-07-2011, 02:39 AM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 20
Default Re: trouble logging in

I usually use internet explorer and bootcamp when I'm on here ...but right now I logged in just fine on firefox windows 7 ..could it be the browser?
__________________
cphoo is offline   Reply With Quote
Old 10-07-2011, 09:11 AM   #4 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,780
Default Re: trouble logging in

Quote:
Originally Posted by cphoo View Post
I usually use internet explorer and bootcamp when I'm on here ...but right now I logged in just fine on firefox windows 7 ..could it be the browser?
Probably.
__________________
CM Mastercase H500 / Corsair RM650 Modular / AMD Ryzen 5 3600X / SilverStone PF240 AiO Cooler
AsRock X570 Extreme4 WiFi AX / 4x8GB XPG Specrix RGB 3200MHz / PowerColor Red Devil Radeon RX 5700 XT 8GB
Samsung 970 EVO 250GB NVMe / Crucial P1 1TB NVMe / WD Blus 5000GB SSD / WD Blue 2TB
Win10 Pro x64 / Razer Mamaba Wireless / Tecware 87 Key Mechanical
3xSceptre E255B-1658A 24.5" 165Hz + NEC MultiSync LCD1970GX 19" (in 3+1 configuration)

R.I.P. Father Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline   Reply With Quote
Old 11-05-2011, 05:13 PM   #5 (permalink)
Banned
 
Join Date: Apr 2005
Location: n/a
Posts: 2,956
Default Re: trouble logging in

Quote:
Originally Posted by Trotter View Post
Probably.

Trotter, just a note I wanted to mention, Internet explorer 8 - 8.1 has a problem with this site.
However IE 8.2 or 9.0 will do for now, even though 9.0 is it bit whacky on some sites it'll do.

If he doesn't want to use IE which I don't do, there is chrome or opera 10.2 or higher that will do the job fine.
__________________
-RockMan- is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Logging In and Out With XP buick1957 Microsoft Windows and Software 4 08-06-2010 09:20 AM
Logging on dustinl1 Microsoft Windows and Software 3 02-21-2007 01:01 PM
logging in oaevx6 Microsoft Windows and Software 9 12-23-2004 07:41 PM
I am lost! IM trouble! Website trouble! WEIRDEST PROBLEM EVER SEEM! Please help me! TheMajor Internet Software and Browsers 14 10-28-2004 12:55 AM
logging out dethangel Off Topic Discussion 1 09-18-2003 08:01 AM



All times are GMT -5. The time now is 12:03 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.