Techist - Tech Forum - View Single Post - Virus --> Sound Issues --> Reformat --> Still Sound Issues

Click Here to Login
View Single Post
Old 02-09-2007, 02:19 PM   #1 (permalink)
craw4d42
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 1
Unhappy Virus --> Sound Issues --> Reformat --> Still Sound Issues

I recently downloaded a virus last week and it caused me to receive pop-ups, slow my internet down, and cause havoc on my processing power. I got most of it off, but somehow somewhere along the way my sound coming from my Logitech Z-2300 speakers starting going haywire. I recently reformatted my entire system and I am now running windows Vista. (I had Vista before the virus as well and sound worked fine, at least I think it did. I only had Vista for a day before I got the virus) My issues that I am having are below

-Music functions normally from Windows Media Player and iTunes until you start doing something else and the sound will cut out immediately.

-The first time this happend I was trying to record of Media Center with my TV Tuner

-I have the Audigy Z-2S disc that came with my computer, but it didn't seem to fix the problem while Vista searched for a solution on the disk. (I installed some stuff but It didn't fix anything)

-It does say on startup my PCI slot needs and can't find a driver.


These are my problems in a nutshell and If anybody can help me I would be greatly appreciated. I love my sound and music!!! If you all need more information I'll keep checking this repeatedly throughout the week.

My specs of my desktop are: Dell E510, 2.8 Dual Core, 2 Gig Memory, 250 gig HD, 256 Geforce 7300le, Audigy Sound Blaster 2-ZS soundcard, Logitech Z-2300 2.1 speakers.
__________________
craw4d42 is offline  
 


All times are GMT -5. The time now is 01:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.