Zone Alarm Error - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-14-2005, 12:53 AM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 969
Default Zone Alarm Error

I recently uninstalled Zone Alarm because it was giving me a problem and now I was about to install it again. Now everytime I try and run the Zone Alarm installer I get this message:

"Setup is unable to log into the TrueVector service. Install cannot continue without logging onto the TrueVector service.

Please use the service manager to shut down the TrueVector service and then restart teh installer program."
__________________

__________________
<br><br><font color=\"black\"><b>There's No Place Like </b></font><font color=\"red\"><b>127.0.0.1</b></font><br>
AnthraX is offline  
Old 09-14-2005, 12:58 AM   #2 (permalink)
True Techie
 
Spork 2.0's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 219
Default

It actually says "teh installer program"? They must have a script kiddie for a programmer.

But seriously, try looking through your list of running applications, and if you find a weird program, try looking it up in the Process Library (http://www.processlibrary.com/), that might be the program in question. Then I'd assume trying to shut it down manually and running the installer again.
__________________

Spork 2.0 is offline  
Old 09-14-2005, 01:15 AM   #3 (permalink)
Chillin Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861
Default

go to gpedit.msc or services.msc from the run box. it's in one of those. disable it temporary and try it. you should have uninstalled the true vector part of ZA when you uninstalled it.
__________________
The Ultimate Hard Drive Utility PowerMax 4.23. (It now has the ability to clean a Boot Sector virus on the quick erase option.)
The best browser Netscape 8
Have you accidently delete something? Look here (trial. the better one) and here(free)
EricB is offline  
Old 09-14-2005, 02:12 PM   #4 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

Also check msconfig.
__________________
Osiris is offline  
Old 09-14-2005, 02:32 PM   #5 (permalink)
True Techie
 
Spork 2.0's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 219
Default

Quote:
Originally posted by Warez Monster
Also check msconfig.
Sorry AnthraX, I forgot to mention that in my original post, that's a good place to start looking too.
Spork 2.0 is offline  
Old 09-14-2005, 07:01 PM   #6 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 969
Default

Well, right now I'm on my laptop at work, so I can't check it. But I did check msconfig and services.msc last night, and I couldn't find anything. I didn't do what Spork 2.0 said in his first post, so I'll try that and get back to you guys later tonight. Thanks.
__________________

__________________
<br><br><font color=\"black\"><b>There's No Place Like </b></font><font color=\"red\"><b>127.0.0.1</b></font><br>
AnthraX is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:03 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.