Zone Alarm conflict with mirc - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-05-2004, 04:18 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 32
Exclamation Zone Alarm conflict with mirc

when i try to connect on mirc to a channel it says that [ Blocked by Zone Labs Security ] and ive tried alot of settings in zone alarm but mirc only works when i turn za off. is anyone else getting this problem and do u know how to fix?
__________________

cammm14 is offline  
Old 06-05-2004, 05:46 PM   #2 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 70
Send a message via AIM to pR3t3nD3r
Default

You have to turn ZA off......... I think that's the only way. Maybe you should get a hardware firewall (A.K.A. a router). They're less intrusive.
__________________

__________________
tHe pR3t3nD3r (A.K.A. gAngSta) ;)
P4 w/Ht-2.8GHz
Asus p4sdvx
Pioneer 4x DVD burner
Pioneer 52x CD buner
Gig of PC2700 RAM
120 Gig WD Hard Drive
ATI 9800 Pro
Chieftec Matrix Sky Blue case
300 Watt Power Supply :(
WinXP Home :(
Can\'t afford a Mac
pR3t3nD3r is offline  
Old 06-05-2004, 06:11 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 32
Default

hmm. i have check them off already as u told me.... i have the newest Za which is the ZA pr0 suite 5 i dont know what the problem is ive tried just about everything
cammm14 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:36 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.