You know those idiots your alwasy complaining about? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-27-2004, 07:34 PM   #1 (permalink)
XT
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 788
Default You know those idiots your alwasy complaining about?

Im one of them

yesturday when i booted up to my computer i came to the screen that offered how i would like to start my computer this morning. Well since this happens when you shut down in properly and i did the night before i didn't think of it was much. But when i clicked normally and came to the same screne i was baffled, i tried safe mode, network more, every mode available and couldn't get passed this thing. Then i thought danm my computer had a virus yesturday and it asked me if i wanted to delete it, i didn't even look at the file and deleted it so it must have been a start up file. Ok well just pull out the xp disc and lets just re-insert that file, guess what, it wouldn't except the disc(i need a new cd drive ) So naturally i turhn to a bootdisk 6 floppys to be exact. Try them oh looky looky it....... says disk error I/0. After an hour i decide to reformatt and i jut finished installing my wireless network adapter litteraly 2 mins ago I am a royal idiot. Moral of the story look at what files u delete
__________________

XT is offline  
Old 10-27-2004, 07:49 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
ATIRAGEPRO's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 1,400
Send a message via AIM to ATIRAGEPRO Send a message via Yahoo to ATIRAGEPRO
Cool "Why do Computers do this to us?..."

It is not you, but your Computer that is a royal idiot. LOL
__________________

__________________


Quote:
Originally posted by bonehelm
WTF ROFLMAO !!!! WTF OMFG LOL !!!! PARDON THE ****KING CAPS IM SO ROFL NOW !!!

I just found out I\'ve been using direct X 8.1 since its out.
He who knows when enough is enough will always have enough... - Lao Tzu
ATIRAGEPRO is offline  
Old 10-27-2004, 08:07 PM   #3 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

Bad luck!
__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 10-27-2004, 10:29 PM   #4 (permalink)
XT
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 788
Default Re: "Why do Computers do this to us?..."

Quote:
Originally posted by ATIRAGEPRO
It is not you, but your Computer that is a royal idiot. LOL
thanks for the cheerup if i was a costumer i would have made 2 hours wourth lol
XT is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:58 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.