Yet another Mozilla question!!! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-22-2004, 05:16 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 36
Default Yet another Mozilla question!!!

I recently downloaded Mozilla and have found it excellent! It's fast, reliable etc.
But on certain websites, it fails to load page headers. Altho this isn't a matter of life and death, simply something superficial, I was just wondering if anyone could explain why it happens?

Is it something to do with the sites themselves, or is it simply a Mozilla problem? I never get the problem with IE!

Any info would be greatly appreciated!

Thanx

xxxxxxx
Mina
__________________

MistyMina is offline  
Old 09-22-2004, 08:11 PM   #2 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 3,247
Default

thats because it was probably using ms java and firefox wont read it. firefox doesn't support ms java vm and also doesn't support VBScript.
__________________

__________________
If you argue with an idiot he will drag you down to his level and beat you with experience.

I am not a fast writer.
I am not a slow writer.
I am a half-fast writer.

-Robert Asprin
killians45 is offline  
Old 09-23-2004, 03:24 AM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 36
Default

Ah, so it's the sites problem! That's ok then!!! I can live with that!!! hehe

Thanx hun!

xxxxxx
Mina
MistyMina is offline  
Old 09-23-2004, 03:35 PM   #4 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 3,247
Default

not a problem
__________________
If you argue with an idiot he will drag you down to his level and beat you with experience.

I am not a fast writer.
I am not a slow writer.
I am a half-fast writer.

-Robert Asprin
killians45 is offline  
Old 09-23-2004, 06:16 PM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 36
Default

Urm, you can probably guess I know nothing about Java n all that jazz, but I checked with the owner of one of the sites I'm having problems with....he says it's all in php? *is non-plussed* lol

I did question him about the Mozilla thing before I joined TF, but he couldn't give me any answers (his site is actually another tech forum, so that gives me a lot of faith in his abilities!!! lol)

But if the entire site is php, how come only the headers won't load.....the rest of the site loads fine?!

I'm probably making myself look a fool by asking these questions, but what the hey, you don't learn anything if you don't ask!!!!
lol

xxxxxxxxx
Mina
MistyMina is offline  
Old 09-23-2004, 07:48 PM   #6 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 3,247
Default

nah, u wont look like an idiot at all. anyhow, I'm running mozilla firefox here at work, give me an example of a website and let me see what happens. If its things like advertisment banners, etc, may be the reason. May need a plug in or something. you could try mozPHP
__________________
If you argue with an idiot he will drag you down to his level and beat you with experience.

I am not a fast writer.
I am not a slow writer.
I am a half-fast writer.

-Robert Asprin
killians45 is offline  
Old 09-24-2004, 04:25 AM   #7 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 36
Default

Aaaw, thanx!!!

See what you get with pctechforums

This is what I get......




I didn't get very far with this problem in pctechforums, which is why I joined TF! So glad I did!!

Thanx for checking this out! Much appreciated!!!

xxxxxxx
Mina
MistyMina is offline  
Old 09-24-2004, 05:14 AM   #8 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 3,247
Default

yeah, it looks like an advertisment to me. If thats the case, the guy who does the site doesn't have much say. It may be written in VBScript or something. Mozilla has a prob with it. Oh damn, think I got a PM from someone about this post I made. I swear some people have no sense of humor. The post is "why am I so cool/great", and I even said I was kidding. Heh, this will be fun.
__________________
If you argue with an idiot he will drag you down to his level and beat you with experience.

I am not a fast writer.
I am not a slow writer.
I am a half-fast writer.

-Robert Asprin
killians45 is offline  
Old 09-24-2004, 05:43 AM   #9 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 36
Default

I take it if they PM'd you, what they had to say wasn't appropriate for the boards!!!! :amazed: lol


xxxxxx
Mina
MistyMina is offline  
Old 09-24-2004, 05:48 AM   #10 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 3,247
Default

heh
__________________

__________________
If you argue with an idiot he will drag you down to his level and beat you with experience.

I am not a fast writer.
I am not a slow writer.
I am a half-fast writer.

-Robert Asprin
killians45 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:55 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.